LA PATINADORA NÚRIA GAS, MEDALLA DE BRONZE A LA COPA ALEMANA

dimarts, 20 de maig del 2014

LA PATINADORA Núria Gas,
 medalla de bronze a la Copa Alemana


Des de la regidoria d'Esports de l'ajuntament de l'Aldea us informem que aquesta setmana passada es va celebrar a Freiburg (Alemanya), la Copa Alemana 2014, que va reunir a patinadors i patinadores  de països de tot el món com Argentina, Austràlia, Dinamarca, França, Itàlia, Colòmbia, Portugal Eslovènia, Suïssa, Bèlgica, Holanda, Brasil, India, Japó, Estats Units, Alemanya i Espanya.
Del club patí l’Aldea van participar Núria Gas en categoria lliure júnior i Júlia Ventura en categoria sènior, juntament amb un total de 32 patinadors i patinadores que van formar l’expedició espanyola, entre modalitats de figures obligatòries i lliure.
Divendres 16 va ser el primer dia de competició per a les dos patinadores aldeanes. La primera en actuar va ser Núria Gas qui va fer un disc net, impecable, patinat amb energia i un gran estil, que li va donar el primer lloc provisional passant a la subcampiona del món, l’argentina Gisselle Soler.
Era el torn de Júlia Ventura, qui va aconseguir un meritori 4t lloc provisional, competint també contra patinadores Mundialistes, va executar un disc d’expressió artística i dificultat quasi impecable.
El dia següent les dos aldeanes competien al vespre intentant mantenir el resultats ja aconseguits.
Núria Gas va ser la última de la seva categoria en patinar i encara que va tenir alguna errada en la part tècnica, va aconseguir que els jutges valoressin molt la part artística, obtenint el bronze.
Júlia Ventura, no va tenir el dia de sort, i va acabar en un setè lloc. Tot i això la part artística la va patinar amb l’estil que la caracteritza.

Una altra vegada, les dos patinadores del Club Patí L’Aldea han demostrat a nivell mundial que la tècnica i les coreografies de Manel Villarroya es valoren i estan entre els millors països del món.


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.