3era TROBADA DE PERCUSSIÓ L'ALDEA

dilluns, 7 de juliol del 2014

3era TROBADA DE PERCUSSIÓ

Des de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de l'Aldea us informem que  aquest proper dissabte 12 de Juliol L'Aldea serà testimoni de la 3era Trobada de Percussió que s'organitza a la Vila.

Estela Estorach regidoria de Cultura
:" Ens trobem amb la tercera trobada de percussió a l'Aldea, després d'haver assolit amb èxit les dues primeres, aquesta tercera arriba amb més força, el grup de Tabalers Diables Aldaia milloren dia rere dia per la seva constància i el seu treball. Aquest any amb 9 colles de la província i de fora ens acompanyaran a les places del poble, cada colla serà ubicada a cada plaça del poble per fer tremolar l'Aldea".

Enguany la 3 era Trobada compta amb 2 novetats importants, la primera l'horari, que s'endarrereix considerablement perquè tant els públic assistent com les colles participants puguin combatre millor les altes temperatures de l'estiu i l'altra novetat important consistirà amb fer tocar simultàniament totes les colles participants a la mateixa hora, cadascuna a una plaça diferent del poble, aconseguint que a tota la Vila es pugui sentir la musica dels tabals i de les colles.
La posterior rua i l'actuació final a la plaça de l'Ajuntament donarà molt de color i molt de ritme a la 3era Trobada de Percussió a l'Aldea,una trobada de referència a les Terres de l'Ebre.

Us adjuntem el cartell i el programa d'actes:

19.00 h Concentració de Totes les Colles a l'Ajuntament
19.30 h Actuació de cada colla a la plaça corresponent
20.30 h Trobada de totes les colles a la Plaça Països Catalans per fer rua fins l'Ajuntament.
20.45 h Foto oficial de Totes les colles juntes i presentació amb actuació individual de cada colla(màxim 10 minuts per colla).
22.00 h Sopar per totes les Colles
24.00 h Festa Revival amb Ricard Dj.
La trobada s'organitza conjuntament  des de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de l'Aldea i la Colla de Diables d'Aldaia, i compta amb la col·laboració d'Antena Aldaia,Radio Joventut, Music Party,Més Ebre i Vinaròs News

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.