RESUM VISITES ANY 2014 OFICINA DE TURISME DE L’ALDEA

dimecres, 14 de gener del 2015

L’Església i la Torre de l’Ermita els llocs més visitats pels turistes aquest passat any 2014.

Des de la regidoria de Turisme de  l’ajuntament de l’Aldea  us informem que aquest passat any 2014 l’oficina de turisme va rebre un total de 117 visites. Amb un recompte de 338 persones, de procedències molt variades, Terres de l’Ebre , Barcelona, Andalusia, País Valencià, Aragó i algunes visites de l’estranger: Polònia , Rússia  i Portugal.

Destaquem que el mes d’Abril va ser quan es van rebre més turistes amb un total de 15 visites, i el mes de Febrer va ser quan en vam rebre menys amb un total de 6 visites. Un 12’8% de les visites han estat famílies de visita per les nostres terres. Un 24% de les visites realitzaven  cicloturisme utilitzant la via verda i la seva àrea de lleure. Un 63’2% han estat altres visites pel delta de tota classe d’edats i amb destins com ara Mas Masdeu i Mas de Bernis i d’altres  albergs per només un dia.


El destí més sol•licitat ha estat  Riumar, Deltebre, l’Encanyissada o el Poble nou. Alguns optaven per la ruta gastronòmica i la majoria ruta  amb bici, principalment gent procedent de Barcelona que venien amb tren fins aquí i feien ruta pel Delta. La gran majoria de turistes, han visitat l’església i la nostra torre de l’Ermita.  
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.