14a Fira de l'Arròs i el Comerç

dimecres, 11 d’abril del 2018


 El cap de setmana del 20,21 i 22 d’abril, tindrà lloc la 14a Fira de l’Arròs i el Comerç. Us adjuntem les salutacions del Sr Dani Andreu Alcalde de l’Aldea, la Sra Mercè Tafalla Presidenta de l’Associació l’Aldea Comercial i de la Sra Mª Cinta Estorach Blanc propietària del Comerç Modes Armengol i que va obrir la seua primera botiga “Novedades Mª Cinta “ l’any 1955 . 

Dani Andreu Alcalde de l’Aldea: “La Fira de l’Arròs i del Comerç d’enguany obrirà les seves portes amb una renovada il·lusió i amb unes expectatives molt engrescadores.
Com ja s’ha fet tradició tornem a apostar per convidar a persones emblemàtiques del nostre comerç a l’hora d’inaugurar la XIV Fira de l’Arròs i del Comerç .
La Sra. Mª Cinta Estorach és tot un exemple de constància, sacrifici i “ saber vendre”, des del seu humil “Corte” situat com els més grans recordareu allà baix a la Raval no ha parat de fer créixer el seu negoci aportant sempre entrega i posant-se a disposició de les necessitats dels clients, una tasca que ha desenvolupat de manera professional durant tants anys i que ara li podrem agrair amb aquesta comanda fruit  del consens entre l’Associació de Comerç i l’Ajuntament.
Un altre motiu engrescador és l’impuls que pretenem donar des de l’àrea de Comerç  amb l’execució del Pla de Dinamització del Comerç de l’Aldea, una estratègia posada en mans d’una empresa amb experiència i solvència. Desitgem i gairebé podríem dir que exigim que us incorporeu totes i tots al carro d’aquesta proposta que millorarà les expectatives de creixement, de servei i de negoci dels nostres establiments, s’ha d’entendre que dintre de la dinamització s’hi poden incorporar totes les empreses locals que així ho desitgen, els comerços per suposat, i una nova rama encara per explotar  com son les empreses locals de l’àmbit turístic.
Una tercera expectativa és el treball conjunt de l’Associació de Comerç i Ajuntament amb el nucli promocional que significa ALCOTUR ( Aldea Comercial i Turística ), una entitat creada baix l’auspici del Pla de Dinamització que permetrà la coordinació de totes les accions aplicades i dirigides a la millora del servei de les nostres empreses.
Aquesta col·laboració, aquest treball en conjunt, és imprescindible per dotar els nostres negocis d’una adequada promoció, millor formació per a propietaris i empleats i una imatge en concordança amb la qualitat de servei que en caracteritza, una atenció de qualitat i personalitzada que és el nostre gran distintiu.
També cal fer esment a la campanya “ L’Aldea Horta del Delta”, un missatge que estarà present en totes i cadascuna de les activitats municipals, tant siguin festives, com  lúdiques, o de caire publicitari, en definitiva, el segell que resumeix el conjunt de les nostres principals característiques, el missatge transversal que resumirà la nostra identitat.
 Desitjo que aprofiteu totes i tots la nombrosa oferta d’actes d’aquesta XIV Fira en la que enguany al seu cor gaudirem del 21d’Abril Diada de la nostra Independència. Us esperem amb els braços oberts però també en les butxaques disposades a fer despesa que per això s’aixequen les persianes.
Salut.”

Mercè Tafalla presidenta de l’Associació l’Aldea Comercial: “ Tornem a estar a l'abril un mes que tenim la nostra fira de l’arròs i comerç. Aquest any tenim una novetat molt important al comerç del nostre poble, que ens ajudarà a tots, tant comerciants com clients, és un punt que ens unirà a tots, és "Alcotur" (l'Aldea, comerç i turisme).
La idea va sorgir del nostre Ajuntament, una idea que li hem de treure tot el suc possible, perquè és una oportunitat per a tots els que tenim qualsevol negoci obert a l'Aldea.
A l'associació ens agradaria moltíssim que, aquells que no sou socis, forméssiu part d’esta petita i gran família. La porta està oberta per a tots, perquè sense l’associació Alcotur no existiria. Un dels motius de formar-ne part també és que totes les subvencions van destinades a associacions, o sigui on hi hagi gent agrupada per un motiu en concret. Desitgem que tots els aldeans i aldeanes vinguéssiu a veure la nostra fira.”

Mª Cinta Estorach Blanc propietària del Comerç Modes Armengol: “Aquest any tinc el plaer d’inaugurar la catorzena Fira de l’Arròs i el Comerç del meu poble. Vaig rebre la noticia amb molta alegria i orgull. El fet de reconèixer la tasca feta de la gent del poble honora el nostre treball comú.Vaig estudiar a Barcelona per tal de ser professora de “Corte i confección” i en acabar vaig tornar al meu poble a ensenyar a totes les noietes que en volien aprendre. Pocs anys després, aproximadament l’any 1955, vaig obrir la meva botiga conjuntament amb el meu marit, José Armengol. Li vam posar el nom de Novedades Maria Cinta, nom que suposo molts recordareu.
Hem passat temps d’esplendor, però també temps molt difícils, malgrat això, junts i gràcies als clients, vam tirar endavant. Els anys han anat passant i el meu fill, Lluis, la meva nora, Sílvia, i els seus fills han continuat amb la tradició familiar i actualment som coneguts per Modes Armengol.
Ara ja en segona línia, però encara activa aconsellant als meus, puc dir que estic orgullosa de la meva família, el meu negoci i el meu poble. Gràcies l’Aldea!!

PROGRAMA D’ACTES

DIVENDRES, 20 ABRIL
17:00 h :TALLERS  I  VISITA  DE  LA  FIRA  DELS XIQUETS  I  XIQUETES
               Organitza:  esplai Quatre Torres – ACTIVITATS GRATUÏTES
19:00 h: RECEPCIÓ D´AUTORITATS, PUBILLES I HEREUS A L´AJUNTAMENT
19:15 h  :SIGNATURA  DEL  LLIBRE  D´HONOR PER  LA INAUGURADORA
19:30 h : INAUGURACIÓ DE  LA  FIRA  A  CARREC  DE LA SENYORA MARIA CINTA ESTORACH BLANCH 
              
DISSABTE, 21 ABRIL – DIA DE LA SEGREGACIÓ
09:00h :   SORTIDA  BTT
Lloc  trobada:  Pla dels Catalans
Organitza :Club Ciclista L´Aldea i Excursionistes 4T

10:00h:    OBERTURA  DEL RECINTE  FIRAL
10.00h:    ACTES COMMEMORATIUS DIA DE LA SEGREGACIÓ
11:30h:    EXHIBICIÓ FRISONS DE LA CREU
                 Lloc: Camp de terra

12:45h:     DEGUSTACIÓ  D´ARROSSOS
       (Demostració SUSHI: Hèctor Roda i Joan Estellé)
                  Lloc: estand taller de cuina
14:00h:    TANCAMENT DEL RECINTE FIRAL 
16:00h:    OBERTURA DEL RECINTE FIRAL
17:00h :   EXHIBICIÓ  DE  ZUMBA 
                 A càrrec de NEUS MARTINEZ PINO
18:00h:    TALLER  DE PASTISSERIA (ESTAND CUINA)
18:00h:    TALLER DE BOVA (ESTAND E.PONS)
18:00h:     CONCERT OFERT PER  L´ASSOCIACIÓ  MUSICAL  VERGE  DELS  PRATS I RECITAL POETIC A CÀRREC DE “POEMES  AL  VENT”
                   ENTREGA DE PREMIS DEL XII CONCURS LITERARI
                   Lloc: Carpa ENTITATS


19.00h: TALLER INFANTIL KÖLORS – Estand Taller infantil Kölors
19.30h:      CONFERÈNCIA CINTA PASQUAL - ASSOCIACIÓ DONES EMPRESÀRIES – “EMPODERAMENT DE LES DONES A LES TERRES DE L’EBRE - Claus d’èxit per emprendre”
21:00h:      TANCAMENT DEL  RECINTE  FIRAL

DIUMENGE 22 ABRIL
 09:00h:    ESMORZAR POPULAR
                 Lloc: rostidors
09:00h:    II TROBADA OCELLAIRES DE LES TERRES DE L’EBRE (Puntuable catalana)
                 Lloc: CARPA ESPLAI    Organitza: Amics del Silvestre
09.30h:    I TROBADA COTXES ANTICS
                  Punt de Trobada: Servirueda
                  12.30h arribada al recinte firal à Camp UE Aldeana
10:00h:    OBERTURA  DEL RECINTE  FIRAL
10:00h:    CIRCUIT  DE  POKETS PER NENS
                 Lloc: plaça ajuntament.    Organitza: Moto Club L´Aldea

10:00h :   10ª TROBADA  DE  PUNTAIRES
                   Lloc: pista  coberta del  camp  de  futbol.
                   Organitza: Ass. Dones de l´Aldea
1.     11.00h:    PROGRAMA ESPECIAL VEUETES A L’ESTAND ANTENA ALDAIA
2.     11.30h:    DEMOSTRACIÓ MANIPULACIÓ PERNIL FRESC I CURAT
a.     Lloc: ESTAND ÑAM ÑAM

12.00h:  12.00h:    CONFERÈNCIA URV – A CÀRREC DEL SR. JUAN ANTONIO DURO
                  “L’economia de l’Aldea al Segle XXI 
12.30h:    DEGUSTACIÓ ARROSSOS (Sala de conferències)
13.00h:    XARRADA PARC NATURAL DE DELTA – Xavier Abril
                 “Per un Delta Net: la brossa no torna sola a casa”
14:00h:    TANCAMENT DEL RECINTE FIRAL
16:00h:    OBERTURA  DEL RECINTE FIRAL
17.00h:    II TROBADA DE JOTES
                      Lloc: Carpa Entitats
18:00h:    TALLER  DE  PASTISSERIA
18:00h:    TALLER DE REJILLA (ESTAND E.PONS)
18.00h:    CONFERÈNCIA PYMERALIA – "Perquè compren o no compren els clients al teu establiment. Descobreix els factors motivacionals de compra dels clients." A CÀRREC DE JORDI ZARAGOZA
19.00h: TALLER INFANTIL KÖLORS – Estand Taller infantil Kölors
20:00h:    SORTEIG  DE REGALS  A  CARREC DE DIFERENTES  ENTITATS
21:00h:    CLAUSURA DE LA  XIV FIRA  DE  L´ARRÒS I  DEL  COMERÇ

EXPOSICIÓ DE PINTURES DE L´ESCOLA DE PINTURA  DE  L´ALDEA
Lloc: escenari del recinte firal  TOTS ELS DIES DE FIRES
Visita els animals de la fira a la Carpa annexa.
Francesca Aliern estarà el dia 22 d’abril de 10 a 14h a l’estand de l’Ajuntament.Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.