Les Terres de l’Ebre ja estan preparades per ser referent mundial dels World Sports Games

divendres, 28 de juny del 2019

Queda menys d’una setmana per l’inici d’aquests jocs populars mundials que acolliran més de 3.000 esportistes d’arreu del món, vinguts des de fins a 42 països diferents i que s’estendran per tot el territori ebrenc del 2 fins al 7 de juliol.
Tortosa, la ciutat amfitriona, ja està llesta per rebre a tots els participants dels World Sports Games Tortosa 2019 i sobretot, llesta per fer d’aquesta cita la millor edició de la història. En aquests jocs mundials, organitzats per la UCEC juntament amb el CSIT, s’hi podran veure fins a 25 esports diferents que estaran repartits entre les vuit poblacions veïnes de la mateixa capital del Baix Ebre que exerceixen com a seus oficials d’aquest campionat.
La mateixa ciutat de Tortosa, allotjarà la majoria d’esports com són el futbol, el bàsquet, la natació, els escacs, la lluita, el judo, el tennis, el minigolf, la petanca, el tennis taula i el “fun handball”. Altres poblacions del Baix Ebre acolliran altres esports: a Deltebre, el karate i el pole dance; a Roquetes, el voleibol i el fistball; a l’Aldea, el patinatge artístic i a l’Ampolla, el Wheel Gymnastics i el World Dance Sport. Al Montsià, Amposta s’encarregarà d’organitzar l’atletisme, mentre que la Ràpita acollirà mamanet, el mini futbol, el voleibol platja i la lluita a la platja. D’altra banda, també cal destacar que altres poblacions veïnes del territori, com Salou, que disposen de terrenys de joc necessaris per alguns esports, acolliran alguna de les competicions. En aquest cas la de futbol americà.
El tret de sortida d’aquests World Sports Games Tortosa 2019 serà amb l’acte oficial d’inauguració dels jocs, el pròxim dia 2 de juliol, a partir de les 21.15h i a l’Estadi de futbol Josep Otero. Un acte que anirà precedit d'una cercavila dels esportistes pel centre de Tortosa i comptarà amb bandes de música i altres elements del folklore popular.
Durant una setmana, les Terres de l’Ebre seran una referència esportiva mundial. Joves, vells, dones i homes de diferents països i cultures es donaran cita en un dels esdeveniments internacionals d’esport amateur més importants del món celebrats en un entorn de tolerància, respecte i sostenibilitat.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.