El CP l’Aldea campió del món de grups xou petits

dilluns, 15 de juliol del 2019

Els patinadors del CP l’Aldea amb una actuació perfecta que ha posat de peu tot el Palau Sant Jordi s’han proclamat aquest dissabte campions del món de Patinatge Artístic en la modalitat de Grups petits.
Sota la coreografia “Without the Sun", inspirant-se en el món dels vampirs, el CP l’Aldea ha vist recompensat el treball dels últims anys amb una merescudíssima medalla d’or als World Roller Games. Manel Villarroya, coreògraf, patinador i factòtum d'aquest modèlic club ebrenc, no podia triar un millor moment per deixar la seva faceta de patinador, amb el CP l'Aldea instal·lat en el més alt del món.
El club ebrenc ha totalitzat 131,300 punts, deixant enrere al CPA Gondomar gallec i el Roma Roller Team a la classificació final. Els patinadors del club italià, que arribava a Barcelona com a campió del món i d'Europa, no han impressionat aquest cop als jutges amb una coreografia poc efectista sobre l'evolució de la medicina. Tampoc l'altre gran club de patinatge italià, el Division, ha tingut una nit afortunada. Campió del Món en els World Roller Games de Nanjing 2017, s'ha vist endarrerit fins a la sisena plaça final.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.