Accions realitzades per la Regidoria d’Acció Educativa als centre educatius de l’Aldea

dilluns, 16 de setembre del 2019Des de la Regidoria d’Acció Educativa de l’ajuntament de l’Aldea volem donar a conèixer les accions que s’han dut a terme durant aquest estiu als nostres col·legis i llar d’infants.Al juny ens vàrem posar a treballar conjuntament amb els centres educatius per tal de resoldre totes les mancances que sofrien i donar resposta a totes les seues necessitats, donat que per a la regidoria i l’equip de govern és molt important l’educació i el benestar dels nostres petits i petites, que són el futur del poble. Algunes de les accions encara s’estan duent a terme, donat que havia molt per fer.
Col·legi 21 d’abril: s’ha reparat i pintat la façana exterior, s’han fet treballs de substitució d’electrodomèstics, reparacions elèctriques vàries, substitució de lluminàries per lluminàries led, s’han reparat gotelleres, manteniment de jardins, etc.
Col·legi Maria Garcia Cabanes: s’han pintat 6 aules ,  altres espais exteriors , alguns passadissos , s’ha rehabilitat l’aula d’anglès, l’aula del laboratori, s’han reparat gotelleres, manteniment de jardins, reparacions de voreres dels patis, etc.Escola Bressol del Delta: s’ha posat un porter de seguretat, equipament reclamat durant anys per part de l’escola, petició que no va ser mai escoltada. També s’han reparat gotelleres i s’està pendent d’arreglar una escala exterior per complir amb la normativa de seguretat.Ens deixem coses per nombrar, sobretot perquè encara continuem treballant en la millora dels equipaments educatius, però la feina feta fins ara facilitarà el dia a dia dels nostres estimats petits.Continuem compromesos amb l’educació i ara ens toca treballar per a dur a terme el paquet d’accions conjuntes des de l’Ajuntament i els centres educatius durant el curs escolar 2019-2020. Apostem per la millora del servei educatiu del nostre poble!.

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.