🔴 L’Ajuntament de l’Aldea fa entrega de material de prevenció de la COVID-19 a les escoles del municipi

dilluns, 7 de setembre del 2020


Des de l'Ajuntament s’ha fet entrega de material de prevenció de la Covid-19 a les escoles del municipi. Fa unes setmanes, també ens vàrem posar en contacte amb el Consell Comarcal per tal de sol·licitar informació referent al transport dels alumnes aldeans a l’Institut de Camarles, tan bon punt disposem de la informació per part del CC del Baix Ebre en farem difusió.

Irene Negre Regidora d'Acció Educativa: "Estem davant d'un inici de curs atípic on entre tots hem de garantir la seguretat i salut dels nostres petits, per això des de l'Ajuntament fem entrega de tanques per al repartiment dels espais d'esbarjo, líquid desinfectant de mans, catifes desinfectants de peus, líquid desinfectant de terra i també aerosols desinfectants de tot tipus de superfícies. L'escola s'ha de convertir en un espai segur, caldrà però molta pedagogia entre els més menuts per tal d'ensenyar-los com
prevenir-se. Les famílies hem de ser conscients d'aquesta nova realitat social que impedeix la normal relació/contacte entre les persones i des de les institucions hem de facilitar la tornada a l'escola amb totes les garanties per protegir als fills i filles. Iniciem un nou curs i des de la Regidoria i l'Ajuntament estarem al costat de les direccions dels centres educatius i de les Associacions de pares i mares per tot allò que calgui, tal i com hem vingut fent fins ara."


ImatgesShare this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.