L'alcalde de l'Aldea confirma als xiquets i xiquetes que els Reis Mags passaran per l'Aldea

dijous, 12 de novembre del 2020
L'Alcalde de L'Aldea, Xavier Royo, s'ha adreçat als xiquets i xiquetes de L'Aldea mitjançant un vídeo i una carta, on els comunica que aquestes properes festes de Nadal, els Reis Mags passaran per L'Aldea igual que el Pare Noel.


Tot i que també els comunica que amb motiu de les mesures de seguretat per la COVID19, només es celebrarà la cavalcada pels carrers, ampliant el seu recorregut per donar més espai i seguretat per seguir-la, a més el lliurament dels regals per part dels Reis Mags ja no es farà al Pavelló, sinó que els Reis Mags deixaran a cadascuna de les cases dels xiquets i xiquetes els seus regals d'una manera màgica, de tal manera que quan arribaran als seus domicilis, ja es trobaran els regals.


Xavier Royo, alcalde de L'Aldea : “Tot i que estem en una època molt delicada, de cap manera es pot permetre deixar sense una festa tan màgica a les xiquetes i xiquets que són els protagonistes i que en moltes mesures de seguretat, veiem factible celebrar aquesta Cavalcada sense acumulacions i en tota la seguretat possible.”

Us adjuntem també la carta íntegra de l’Alcalde Xavier Royo, adreçada a tots els xiquets i xiquetes de l’Aldea:

Xiquets i xiquetes de L’Aldea.

 

Estic segur que totes i tots, sabeu de l’any tan difícil que estem passant pel coronavirus i que ens va portar en el seu moment a suspendre les classes, a no poder les nostres Festes Majors i moltes activitats que habitualment heu anat fem amb companyia dels vostres amics i amigues.

 

Com Alcalde, us vull dir, que no permetre que els xiquets i xiquetes de L’Aldea, us quedeu sense una festa on vatros sou els protagonistes, m’estic referent tant a la Cavalcada dels Reis Mags com del Pare Noel.

 

Per això, us vull confirmar que m’he adreçat als Reis Mags i els he demanat per damunt de tot, el 5 de gener del 2021, la seua Cavalcada ha de passar per L’Aldea, igual que també ho he fet amb el Pare Noel per a Nadal, que els xiquets i xiquetes de L’Aldea, no es podien quedar sense aquests dies tant màgics i tan il·lusionats per a ells.

 

M’han contestat que per damunt de tot, la Cavalcada dels Reis i el Pare Noel passaran pels carrers de L’Aldea, però m’han comentat que aquesta vegada, pels motius que tots sabem, els regals els aniran deixant de manera màgica a les vostres cases a mesura que vagi passant la Cavalcada per dintre L’Aldea.

 

Em sento molt orgullós del bé que us esteu portant amb les vostres famílies durant aquesta etapa que ens toca viure i per això, us mereixeu poder veure tant al Pare Noel com als Reis Mags.

 

Espero que us portem molts de regals. “

 

Xavier Royo Franch

Alcalde de L’Aldea

Vídeo missatge de l’Alcalde

 https://youtu.be/b85BL6e0Ajo

 

 


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.