Noves línies d’ajuts per pal·liar les conseqüències de la crisi actual amb motiu de la Covid-19

dimarts, 10 de novembre del 2020

 


Us adjuntem les noves línies d’ajuts que ha publicat el Departament de Cultura per pal·liar les conseqüències de la crisi actual amb motiu de la Covid-19 que poden ser del vostre interès i que us detallem a continuació:

 

·         Prestacions directes a professionals de la cultura. Adreçat a professionals artístics i tècnics del món de la cultura. S’obre la convocatòria el proper 11 de novembre.

 

·         Per cancel·lació d’espectacles i activitats culturals. Adreçat a autònoms, empreses i entitats sense ànim de lucre que duguin a terme activitats professionals, artístiques i tècniques remunerades, i entitats que organitzen activitats culturals de pagament. S’ obre la convocatòria el proper 12 de novembre.

 

·         Subvenció per a la cancel·lació de concerts o espectacles musicals en festivals de música, públics i privats, nacionals i internacionals, amb motiu de la crisi per la Covid-19. Adreçat a Autònoms, empreses i entitats sense ànim de lucre contractades. Oberta fins al 30 de novembre. Per accedir al tràmit, cliqueu aquí.

 

El Departament de Cultura ha habilitat un servei d’informació i consultes per a professionals, empreses i entitats del sector cultural anomenat #CulturaRespon. Podeu adreçar-vos al correu electrònic culturarespon@gencat.cat per realitzar qualsevol consulta relacionada amb aquests ajuts i/o també si teniu dubtes sobre les noves mesures de seguretat i aforament.

Documentació:
infografia ajuts covid-19

Cancel·lacio concerts o festivals música

Decret Llei mesures àmbit cultural_Subvencions_DOGC

paga persones fisiques de la cultura 750 euros

Treball Afers Socials i Família_DOGC

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.