L’Ajuntament de l’Aldea engega la campanya: Fem Poble Viu l’Aldea

dimarts, 15 de desembre del 2020


 La Regidoria d’Acció Comercial i Turisme de l’ajuntament de l’Aldea , anima a tothom a comprar als comerços locals ( comerços, bars i restaurants) en aquestes dates de Nadal. La campanya promocionada per l’Ajuntament, començarà el dia 18 de desembre fins al dia 5 de gener de 2021.

 

Berta Royo regidora d’Acció Comercial: Desitgem que a través d’aquesta Campanya de Nadal promocionada per l’Ajuntament es pugui  recolzar i ajudar al comerç local. Des de la Regidoria d’Acció Comercial i Turisme es vol animar a tota la gent a comprar als nostres comerços durant aquestes dates tant especials. Bon Nadal ! , #fempoble # viulaldea “

Premis

Regalarem 10 Premis en vals de 100 €, per bescanviar  als comerços de l’Aldea.

 

Bases

Totes aquelles compres superiors a 10 €, entre el 18 de desembre i el 5 de gener, podran accedir a participar a la Campanya de Fem Poble Viu L’Aldea, depositant  el tiquets de compra amb el seu nom, cognom i telèfon a una bústia que hi haurà ubicada a l’Ajuntament a partir del dia 18 de desembre fins al dia 8 de gener a les 14h.Qualsevol anomalia o deteriorament o tiquet il·legible no entrarà al sorteig .

 Cartell

https://bit.ly/38aOg77

Díptic

https://bit.ly/3mqbFX4

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.