Jabil anuncia una inversió global en solucions d’envasat de paper de 12 milions d’Euros a l’Aldea

dijous, 18 de març del 2021

 

Aquest mateix matí s’ha conegut la notícia i l’empresa  nord-americana té  la voluntat d’invertir 12 milions d’Euros en solucions d’envasat de paper a l’Aldea. La nova automatització i maquinària augmentaran la capacitat d’embalatge per als mercats nord-americans i europeus. Aquesta expansió crearà la primera tecnologia a escala basada en paper del mercat, ja que Jabil ofereix les innovadores capacitats de modelat de pasta Ecològic a noves geografies i permet la producció de centenars de milions de nous paquets de paper.

 

Jabil està realitzant aquesta inversió en resposta a la demanda del mercat de béns empaquetats per al consumidor de CPG ( consumer packaged goods). Segons Euromonitor, els consumidors van informar que són tres vegades més propensos a preferir els envasos a base de paper que les alternatives que aprofitin el metall o el plàstic.


L’Alcalde de l’Aldea Xavier Royo, en un vídeo publicat a les xarxes ha mostrat la seua alegria per aquesta inversió que arriba a l’Aldea: “L’empresa Jabil construirà una planta al polígon Catalunya Sud, al terme municipal de l’Aldea , d’envasos de paper amb una inversió de 20 milions d’Euros . Des de l’Ajuntament agraïm aquesta inversió que realitzarà Jabil , ja que és una gran notícia per al territori. Des de l’Ajuntament continuarem treballant per fer créixer els nostres polígons “.

 

La inversió global de Jabil inclou una expansió, així com el subministrament de nous equips i automatització, cosa que suposa un enorme potencial per a les marques de CPG. Aquesta inversió accelera la maduració dels envasos de paper en entorns comercials, des de l'aplicació de nínxols fins a l'escala de marca global.


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.