L’Ajuntament de l ’Aldea aposta pel desenvolupament industrial

dilluns, 22 de març del 2021


 A la sessió plenària ordinària celebrada el 18 de març, es va aprovar inicialment la modificació de Normes Subsidiàries amb l’objecte d’excloure del sector urbanitzable delimitat, DIA 5, CN-340 Nord-oest, els terrenys situats al sud del sector, entre el límit del sòl urbà i el camí del Mas Roig, i qualificar-los de sòl urbà no consolidat, dintre del PAU Nord-oest.

Amb aquesta modificació és canvien els usos a la nau existent de 4.000 m2 a facilitant l’activitat a les empreses que ja s’han interessat en instal·lar-se al municipi i, es dona la possibilitat a altres industries d’instal·lar-se a una des les cinc parcel·les creades al nou PAU.

Juntament amb la noticia de la inversió de la mercantil JABIL al Polígon Catalunya-Sud s’està demostrant el potencial industrial que hi ha al municipi.

Els grups municipals de Junts per L’Aldea i Endavant L’Aldea-ERC va aprovar per unanimitat la proposta.

Els altres punts destacats incorporats a l’ordre del dia del Ple van ser la modificació del Reglament de tinença d’animals domèstics i la modificació de l’Ordenança de Circulació. Amb aquestes modificacions es preveu regular una problemàtica incívica com són la deposició dels excrements del animals al carrer, la regulació del gats abandonats i, amb la modificació de l’ordenança de circulació, la regulació d’ús dels patinets elèctrics i l’aparcament de remolcs i autocaravanes ja que s’està a punt de posar en servei l’àrea d’autocaravanes.

Podeu veure la sessió plenària completa a continuació:Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.