Ruta de Tapes de Tardor

dimecres, 15 de setembre del 2021

 

Ruta de Tapes de Tardor de l’Aldea

 

Aquest cap de setmana del 24, 25 i 26 de setembre i l’1, 2 i 3 d’octubre de 2021  es donarà el tret de sortida a la Ruta de Tapes de Tardor. En aquesta edició hi participaran els següents restaurants: Restaurant Bar Abril ,Restaurant Bar  Pescador, Restaurant Pòdium, Restaurant Bar La Vaqueria, i Pizzeria Les Xiques. El preu de la tapa + beguda serà de 3 €, i enguany també es  premiarà als qui completin mitja ruta de tapes amb dos premis ,als qui hagin segellat la meitat de les tapes (1 tapa de cada restaurant).


Irene Negre regidora de Ciutadania: “ Finalment podem tornar a donar el tret de sortida a la ruta de tapes, que a causa de la pandèmia no la realitzàvem des de  l’any 2019 .Estem molt  contents de tornar a engegar-la perquè tant les aldeanes i aldeans com la gent de les terres de l’Ebre, puguin gaudir dels productes, i de la cuina dels nostres restauradors . A més el nostre comerç necessita accions com aquesta per poder tornar a la normalitat el més aviat possible “ .

Premis Ruta de Tapes
 
RESTAURADOR AMB LA MILLOR TAPA:

600 € de premi en publicitat a Antena Aldaia.

*La tapa marcada al llibret amb la fulla daurada, amb més vots enregistrats a l’APP de l’Aldea i a l’apartat de consultes , farà que el restaurador s’emporti un premi valorat amb una campanya publicitària de 600 € a Antena Aldaia .

INSTAGRAM:


1r premi – lot de productes (50 €)

2n premi – lot de productes (30 €)

* Penja les fotos a Instagram amb l’etiqueta

#tapestardorlaldea2021, i menciona l’Ajuntament de l’Aldea (@laldea.cat). El motiu pot ser qualsevol que estigui relacionat amb la Ruta de Tapes de l’Aldea. Bases completes al codi QR que trobaràs al llibret .

PARTICIPANTS RUTA

RUTA COMPLETA:

1r premi – 100 € (xec bescanviable)

2n premi – lot productes (30 €)

 

MITJA RUTA:

(Meitat de Tapes, 1 de cada restaurant)

1r premi – 30 € (xec bescanviable)

2n premi – lot productes (10 €)

 

Per optar als premis de la ruta de tapes i la mitja ruta s’ha de depositar a l’ajuntament abans del 20 d’octubre  el llibret segellat pels restauradors

Llibret Ruta de Tapes

https://bit.ly/3zjIXh2

Cartell Ruta de Tapes

https://bit.ly/39oBWRD

Cartell concurs Instagram Ruta de Tapes
https://bit.ly/2VV7Odn

Bases concurs #tapestardorlaldea2021
https://bit.ly/3lKoDkl

 


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.