Recollida d’adhesions per a presentar una queixa a Europa per la manca d’actuacions al Delta

dilluns, 4 d’octubre del 2021

 


Després de dècades d’inacció, el Delta de l’Ebre està patint un procés de forta regressió i d’increment dels impactes de les tempestes marines, agreujats pels efectes, entre d’altres, del canvi climàtic. Com a conseqüència, el Delta es troba actualment en una situació de deteriorament i fort risc de desaparició si no s’implementen les mesures adequades.

Davant de la manca de resposta per part de les administracions competents, iniciem les accions per a obrir un procediment d’infracció comunitària perquè no s’estan adoptant les mesures necessàries per a la protecció efectiva del Delta de l’Ebre. La iniciativa compta amb el suport del Síndic de Greuges de Catalunya i la Defensora del Poble Europeu.

Tu també pots formar-ne part firmant la teva queixa, descarrega’t el model , clicant al següent enllaç:

1.- Signa la teva queixa

  • Trobareu el model a les oficines d'atenció ciutadana de l'Ajuntament de L'Aldea, o a qualsevol de les seves xarxes socials i emplenant-lo amb les teves dades personals.

2.- Envia-la al Síndic

  • Porta la teva queixa a l'Ajuntament de L'Aldea o envia-la tu mateix des del teu correu electrònic a l'adreça sindic@sindic.cat i amb l'assumpte "Queixa Delta".

 Teniu de temps fins el divendres dia 15 d'octubre per portar la vostra queixa a l'Ajuntament de L'Aldea

 

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.