Territori autoritza el desenvolupament de sòl industrial a l’Aldea

dijous, 4 de novembre del 2021

La Comissió territorial d’urbanisme aprova una modificació del planejament municipal per facilitar el desenvolupament de sòl industrial al voltant de nau en desús de l’Antic Colonial
La Comissió territorial d’urbanisme de les Terres de l’Ebre, presidida pel director general d’Ordenació del Territori i Urbanisme, Agustí Serra, ha aprovat avui la modificació del planejament municipal de l’Aldea amb l’objectiu de facilitar el desenvolupament de sòl industrial al voltant de la nau en desús de l’Antic Colonial. L’empresa, que es dedicava a la fabricació de peces ceràmiques, va tancar el 2014.


Emmarcada, la part que s'extreu de l'àmbit per facilitar el seu desenvolupament.


L’àmbit general on es troba la nau se situa entre l’Avinguda de Catalunya i el límit del sòl urbà i és un sector urbanitzable delimitat que mai s’ha arribat a desenvolupar, i que no es preveu que ho faci a mitjà termini, atesa l’heterogeneïtat de les propietats.

Amb aquesta modificació, s’extreu del sector una petita part que sí tindria més possibilitats de desenvolupar-se perquè es troba més a prop del nucli urbà i involucra només dos propietaris. Es tracta de la nau de l’Antic Colonial i els terrenys al seu voltant, situats entre el camí del Mas Roig i el límit amb el sòl urbà, que passen a considerar-se un nou polígon d’actuació urbanística de 48.288 m2 de superfície.

La nau existent es qualifica d’indústria aïllada, de 35.782 m2 de superfície, a la que se sumaran 5.240 m2 que es qualificaran d’indústria en filera, destinats a acollir petits tallers i activitat econòmica compatible amb la trama urbana. Finalment, es preveuen 3.648 m de zones verdes.

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.