S’inicia la 2ª fase de la nova avinguda Catalunya

dilluns, 24 de gener del 2022

 |av. Catalunya|


La nova via urbana totalment integrada amb l'entorn serà un nexe d'unió que connectarà físicament els dos barris i deixarà enrere definitivament la imatge impersonal i perillosa del que un dia va ser l’antiga N-340. El Govern Municipal prioritzarà amb aquest projecte la seguretat dels vianants i ciclistes donant-los la importància que es mereixen ampliant considerablement l’espai amb voreres més àmplies .

 Xavier Royo Alcalde de L’Aldea: ”En l’execució d’aquesta d’obra, quedarà urbanitzat i dignificat un tram d’avinguda que fins ara, era deficient en molts d'aspectes, millorarem notablement la seguretat dels veïns, però també li donarem un gran canvi d'imatge, d'un tram molt cèntric de L’Aldea, a partir de la seva finalització, tant ciclistes com vianants guanyaran en seguretat en els seus desplaçaments en aquesta via”.


 Amb la construcció d'aquest sector menys urbanitzat s’aconseguirà millorar notablement la imatge visual de l’artèria principal del nostre poble amb una avinguda arbrada, amb carril bici, mobiliari urbà, enllumenat LED, serveis soterrats, aconseguint un entorn modern, atractiu i segur que el poble necessitava. Amb les dos primeres fases construïdes, els aldeans i aldeanes i els visitants ebrencs podran visualitzar un abans i un després de la nova avinguda Catalunya. Encara que el total de l'avinguda són 2 km, les obres es dividirien en diverses fases tenint en compte que el Govern Municipal té previst que l’execució de les obres, siguin el menys gravoses per a la ciutadania, cercant els màxims recursos possibles.Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.