Arranjament camí Vell Tortosa-Amposta

dimecres, 9 de febrer del 2022

 


La Regidoria d’Acció Urbana i Rural ha iniciat aquesta setmana els treballs d’arranjament del camí vell entre Tortosa i Amposta. S’han efectuat treballs de neteja dels laterals i desbrossament de rames que obstaculitzaven part de la via i dificultaven  tant la visibilitat com el pas dels vehicles. Amb l’aportació de terres per la base, s’han aplicat dos capes de reg asfàltic, per la posterior compactació del camí de 1700 metres lineals i de 4, 5 metres d’amplada.


Pepe Caballé Regidor d’Acció Urbana i Rural: “ Com a regidor des del primer dia que vam entrar a govern, vam començar a treballar la problemàtica que teníem amb els camins municipals. Actualment tenim una xarxa de camins de més de 90 kilòmetres al municipi, dels quals ja hem arranjat més de 45 camins, però encara ens queden alguns per arranjar. Aquest 2022 hem començat arranjant el camí vell Tortosa-Amposta (1.700 metres lineals), un camí molt deteriorat en tots els aspectes, també hem arranjat el camí de Miguelitos i Miguelitos R-2.
Per als propers mesos arranjarem el Camí Pla de Sol, entre altres, el qual es realitzarà en dos fases, la primera sobre el mes de Juny i la segona sobre el mes d'Octubre. Tots aquests camins són arranjats en reg asfàltic, molts en dos capes i altres en tres.

Ens troben majoritàriament a l'hora d’arranjar els camins en la problemàtica que molts estan envaïts per vegetació i moltes rames d'arbres de les finques confrontants, la qual cosa fa que els costos siguin més elevats i la feina més duradora. Però des de l'Ajuntament i la Regidoria continuarem treballant per acabar d'arranjar tots els camins deteriorats que falten per canviar la imatge del nostre poble”.


L’ajuntament també ha realitzat l’arranjament de camins de zones disseminades de la població, que estaven molt malmesos com el camí de Miguelitos i Miguelitos R-2, i que són vies molts utilitzats per donar servei comunicatiu a les masies aïllades del poble.

 

 

 


Imatges

https://bit.ly/34xyNjo
https://bit.ly/3gxbvwq

https://bit.ly/3GEAKYy
https://bit.ly/3J90sWC

 


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.