A principis de juny comença el període de preinscripcions a les llars d’infants

divendres, 20 de maig del 2022

 


La darrera setmana de maig, les llars infantils de L’Onada Bressol organitzen jornades de portes obertes de cara al període de preinscripcions i inscripcions, que s’iniciarà a principis de juny. La previsió és que a finals de setmana es publiquin el nombre de places escolars de cada centre i curs i la setmana vinent s’obre el termini de presentació de sol·licituds de preinscripció. Durant la segona quinzena de juny, un cop publicada la llista final d’alumnat admès, es començarà el període de matriculació.

Als centres de L’Onada Bressol, les dates de les jornades de portes obertes són les següents: a la llar Xip Xap a la Ràpita​ (c. Aragó, 15)​, els dies 23, 24 i 25 de maig; a la llar Bressol del Delta a L’Aldea​ (c. Independència, 1)​, els dies 24 i 25 de maig; a Lo Panilló de Gandesa​ (c. Teresa Borràs Domènech, 6)​, els dies 24, 25 i 26 de maig; i a L’Hortet de Deltebre​ (Avinguda la Pau s/n)​, els dies 24, 25 i 26 de maig. En alguns dels casos, es recomana reserva prèvia.

La novetat d'enguany, com va anunciar el Departament d'Educació a mitjan abril, és la gratuïtat de P2 a les llars públiques. Es tracta d’una demanda històrica que facilita l'accés a l'educació de qualsevol infant. Per aquest motiu, enguany es fa molt necessària la preinscripció per tal que cap nen o nena es quedi sense plaça.


Calendari

https://www.laldea.cat/sites/default/files/uploads/calendari_aldea.pdf

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.