L’Ajuntament de l’Aldea s’il·luminarà per la revetlla de Sant Joan

dilluns, 20 de juny del 2022

 


L’Ajuntament de l’Aldea i amb motiu de l’arribada de la revetlla de Sant Joan estrenarà nova il·luminació per la façana principal de l’Ajuntament. L’Empresa aldeana Emotions Lighting Design Studio ha instal·lat 4 projectors LED de 120 w que faran que l’Ajuntament, gràcies a les noves tecnologies s’il·lumini amb una àmplia gamma de colors.

Fins a 26 actes anuals estaran programats perquè la Casa de la Vila llueixi segons els actes commemoratius de la població: 21 d’Abril, Dia internacional de la Dona, Dia Mundial de la Salut o la Diada Nacional de Catalunya entre d’altres, es reflectiran amb els colors adients a la façana.

 

Berta Royo Regidora de Foment a les Persones: “El dia 23 de Juny per la nit, la façana de l’Ajuntament lluirà els colors de l’Aldea i a partir d’ aquesta nit ho farà totes, il·luminant cada data commemorativa de l’ any amb els seus colors més representatius. Seguim innovant i modernitzant l’Aldea amb aquesta nova tecnologia que segur donarà vida i ens ajudarà a recordar
d’ una manera diferent aquestes dates tan significatives.”

 

La primera posada en escena tindrà lloc el proper 23 de juny, revetlla de Sant Joan, on l’Ajuntament lluirà amb els colors de la bandera de l’Aldea.
Els obsolets focus amb un gran consum energètic que estaven a la façana, s’han canviat per pantalles LED d’última generació, tant per l’estalvi, com perquè la casa de tots llueixi com es mereix.

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.