Inauguració del nou tram urbanitzat de l’Avinguda Catalunya

divendres, 12 d’agost del 2022

 


Aquest dijous dia 11 d’agost a les 19:00h de la tarda ha tingut lloc l’acte d’inauguració del nou tram urbanitzat de l’Avinguda Catalunya del nostre municipi. L’acte d’inauguració ha comptat amb la presència del Sr. Francesc Blanch Bayo, primer Alcalde de l’Aldea i persona molt implicada en la lluita per aconseguir que l’av. Catalunya formés part del poble com a via urbana.

L’objectiu principal d’aquesta obra ha estat, unir els dos barris i donar accessibilitat als veïns i veïnes amb amplies voreres, carril bici, enllumenant LED , amb mobiliari urbà i estacionaments pels vehicles.
Xavier Royo: “Hem realitzar aquesta inauguració dins del marc de les Festes Majors, precisament perquè es commemoren 30 anys de les Festes unificades, i té cert paral·lelisme amb la unió física dels dos barris amb aquests dos nous trams urbanitzats de l’avinguda Catalunya, i volíem que Francesc Blanch fos l’encarregat d’inaugurar-la. És l’obra emblemàtica de la legislatura, hem realitzat moltes obres que han transformat urbanísticament al poble de l’Aldea, però amb la nova Avinguda Catalunya representa un canvi rotund de la morfologia del municipi, tenint en compte que aquesta era una de les zones menys urbanitzada i arranjada del nostre poble”.
 
Després de la recepció de les autoritats a la Casa de la Vila  i de la signatura del llibre d’honor, s’ha descobert una placa al Monòlit de l’Avinguda Catalunya.
 
Imatge
https://bit.ly/3AjcFqo


 


 

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.