Inauguració Pistes de Pàdel

dissabte, 1 d’octubre del 2022

 

L’Aldea ja disposa d’un nou equipament esportiu a les immediacions exteriors del camp de la UE Aldeana. Les dos pistes de pàdel han estat inaugurades aquest mateix dissabte 1 d’octubre a les 17:00h. Amb aquesta nova instal·lació municipal, s’amplia el ventall per poder practicar un nou esport al nostre poble, que cada vegada compta amb més esportistes.


Els treballs realitzats a l’obra han comptat amb la reparació  i adequació  del terreny  per la solera de formigó, s’han instal·lat els vidres i les pistes de pàdel, i també s’enquitranarà el camí a les instal·lacions amb un cost total d’execució de 49.398,73 €.  

Carlos Gilabert Regidor adjunt d’Acció Esportiva: ”Des de la Regidoria d’Acció Esportiva amb el seu treball per fomentar la pràctica esportiva al municipi i amb la finalitat de que tots els veïns i veïnes  puguin practicar-la al poble, posem en funcionament 2 pistes de pàdel per donar servei a tots aquells jugadors/es que el  practiquen i als que vulguin començar de nou aquesta pràctica esportiva, que ara ja la podran realitzar a la nostra població.


Una acció més inclosa dins del nostre programa electoral que en el seu dia vam presentar, també hem esperat a tenir la partida pressupostària necessària, per poder realitzar el muntatge d’aquetes dos pistes de pàdel i per la demanda recollida per aquesta Regidoria d’Acció Esportiva, per part dels practicants locals d’aquets esport. Val a dir que la gestió d’aquestes pistes les realitzarà una empresa del poble en regiment de concessió. Des de l’Ajuntament agraïm la participació de les empreses que han fet possible el muntatge d’aquestes dos pistes i en especial a les del poble per la seua implicació fent que aquesta obra fos realitat.

Després dels parlaments a càrrec de Xavier Royo Alcalde de l’Aldea, es van realitzar partits d’exhibició de dobles masculins i femenins amb esportistes locals, i es va  donar l’oportunitat per tothom que volgués provar les pistes de pàdel.

 Imatges

https://bit.ly/3BZUBRz

https://bit.ly/3USBhya

https://bit.ly/3rklavQ

https://bit.ly/3SLOcAm


 

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.