Remsa construirà un nou oratori al Tanatori de l'Aldea

dimecres, 19 d’octubre del 2022


L’equipament s’ampliarà durant el 2023 amb un nou espai 
que ampliarà el servei al tanatori
 
L'empresa de serveis funeraris Remsa Memorial ha anunciat l'ampliació del Tanatori de l'Aldea (Baix Ebre) amb la construcció d'un nou oratori. Amb aquest nou espai, l'equipament funerari podrà donar confort i consol als seus usuaris, per acomiadar als seus estimats.
 
L’Alcalde de L’Aldea, Xavier Royo, mostra la seua satisfacció per aquesta ampliació del tanatori amb la Sala d’Oratoris, ja que: “ és un servei totalment necessari i cada vegada més demanat per moltes famílies, a més tal com es fa actualment, entenem que el lloc no és el més adequat i així personalment li vaig transmetre al Director General de Remsa, Fernando Muiño, i el cert que la seua resposta i predisposició en aquest punt va ser totalment positiva, fet que li agraeixo, en aquest nou espai d’oratoris, les famílies disposaran d’un espai més íntim per a acomiadar-se dels  seus estimats”.
 
Les obres de construcció del nou oratori es duran a terme al llarg del 2023. El projecte de la nova sala consistirà en un espai diàfan i senzill, que permetrà oferir cerimònies.
El gerent de Remsa Memorial, Manel Conesa, ha destacat que "amb aquest nou espai, el tanatori de l'Aldea se situa al capdavant dels equipaments funeraris del nostre territori perquè deixa clar el seu compromís inequívoc amb la realitat social a la qual presta servei”.


A més, Conesa també ha indicat que l’empresa està dedicant esforços per tal de poder comptar amb oratoris en altres tanatoris de la seua gestió d’arreu del territori.


 

 

 

 

 

 

Un tanatori per al segle XXI

El Tanatori de l'Aldea és un dels més moderns del sud de Catalunya. Es va acabar de construir l'any 2017 i s'ubica al centre del municipi, a la zona dedicada als serveis municipals.

Les seues instal·lacions estan repartides en dos espais de vetlla, zones comunes per al descans de les famílies, recepció, despatxos, així com zones reservades a la gestió de l'empresa i un aparcament per a familiars i visitants. A més del servei de vetlla, el Tanatori de l'Aldea ofereix la possibilitat de sol·licitar cerimònies civils personalitzades, tramitació d'incineració o inhumació en cementiris o planificació de funerals.

 

 

 

Nota de Premsa

www.laldea.cat/sites/default/files/NP2022/NP1331.pdf

Imatge

https://bit.ly/3gh2GKs

 

 

 

 

Atentament

 

Seto Gallego Peransi

Gabinet de Premsa i Comunicació

Ajuntament de L’Aldea

Tel. 664 493 762 |977 45 04 66 |  Fax 977 450863

www.laldea.cat |www.infoaldaia.info|www.antenaaldaia.com| https://t.me/lAldea

premsa@infoaldaia.info| info@antenaaldaia.com

 

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.