Millores a les àrees infantils de la població

dimecres, 9 de novembre del 2022


Amb l’objectiu de millorar la seguretat dels nostres infants amb el seu temps d’esbarjo i actualitzar els elements instal·lats a les àrees infantils, la regidoria d’Espais Verds, conjuntament amb la regidoria d’Acció Urbana i Rural, han realitzat una sèrie de millores a les places de la població on s’hi troben els elements d’oci per als més menuts.
 
Carlos Gilabert regidor d’Espais Verds: “ Des de la regidoria d’Espais Verds i juntament amb la regidoria d’Acció Urbana i Rural s’ha procedit a canviar elements de jocs infantils de les places del poble que estaven en mal estat o obsolets, a part  s’han instal·lat alguns de nous per completar les àrees de joc. També s’han fet actuacions per a reparar el cautxú de dues places com la Plaça de l’Estació i la Plaça dels Estudiants per millorar la seguretat perquè els nostres petits/es juguin en total tranquil·litat i seguretat. Per una altra part s’han millorat dos tobogans, un de la Plaça Països Catalans i l’altre de la Plaça dels Infants per part d’una empresa del poble, amb el conseqüent estalvi que això suposa en comptes de comprar-ne un de nou”.
 
En la mateixa línia d’actuació, l’Ajuntament també ha realitzat l’arranjament d’elements deteriorats de la Plaça Infants i la Plaça dels Segadors, i completa aquesta acció totalment necessària per garantir el benestar i la seguretat dels nostres infants.
 
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.