L’Aldea presenta el seu nou cartipàs municipal amb novetats importants

dilluns, 26 de juny del 2023


Després de la constitució del nou Ajuntament aquest passat dissabte al saló de plens de la Casa de la Vila, l’Ajuntament comença el nou mandat amb la mateixa força de sempre, amb fets i no paraules que l’han fet renovar la majoria absoluta a l’Aldea.
 
Xavier Royo Alcalde de l’Aldea: “ Amb el nou cartipàs, pretenem continuar treballant amb aquelles regidories que van tenir un bon resultat l'anterior legislatura i reforçar sobretot moltes altres com ara polítiques ambientals, com les relacionades amb l'àmbit de les persones, per continuar millorant i ampliant els serveis de tota mena a les aldeanes i aldeans. En línies generals i amb el conjunt de totes les regidories, continuarem en l'objectiu de continuar transformant urbanísticament l'Aldea, continuar impulsant econòmicament el municipi i augmentar el benestar de la ciutadania ”.


L’Ajuntament continuarà apostant fermament per la transformació urbanística, com la connexió de la Raval de Sant Ramon amb el nucli urbà, amb la construcció de carril bici i un camí per vianants fins ara inexistents. L’inici del Passeig de Gas que unirà el pati de l’Escola 21 d’Arbil amb l’avinguda Catalunya, obres subvencionades que tan sols són l’inici d’una nova legislatura carregada de projectes que faran una Aldea millor, així com la promoció econòmica del municipi, amb la implantació de la CEL (Comunitat Energètica Local), que representaran importants descomptes al rebut de la energia elèctrica, per comerços i empreses aldeanes, o la recuperació de la festa de la carxofa o l’assistència a esdeveniments i fires per promocionar l’Aldea.
El nou cartipàs municipal també reforça les regidories relacionades en l’atenció a les Persones, especialment en l’àmbit de la Cultura, Ciutadania, Comerç, Salut, Benestar i joventut, amb la creació d’un nou Pla d’Igualtat municipal, construcció de l’Auditori, dotacions d’habitatges de lloguer per la gent jove o reforçament i ampliació dels serveis primaris del CAP.
Es creen noves regidories com la regidoria de Polítiques Ambientals, per impulsar el desenvolupament sostenible i la recollida selectiva de residus. O la planificació estratègica sobre les polítiques de biodiversitat i medi natural, per dur a terme accions encaminades a la protecció i preservació del medi natural.
La regidoria d’Equipaments també naix aquesta nova legislatura per gestionar els equipaments municipals.
Foment Cultural, regidoria per promocionar i difondre la cultura i interactuar amb les entitats culturals del poble, gestió de l’Escola de música municipal Dionisio Calvet Melich i relacions amb l’Associació Musical Verge dels Prats o la realització i coordinació d’actes com l’11 de setembre entre altres.
S’amplia la regidoria Acció Cultural i Educativa amb la promoció i difusió de la cultura, amb la programació del cicle festiu i projectes de promoció cultural, gestió de la Biblioteca 4 Torres, declaració de monuments, associacions Culturals, relacions amb entitats públiques i privades en l’àmbit de la seua competència. Patrimoni cultural, arxiu municipal. Interacció amb les 3 escoles del municipi i amb l’Institut de secundària i promoció d’activitats educatives, consells escolars i polítiques educatives en general.
S’amplia la regidoria d’Igualat, amb la creació de la Regidoria d’Igualtat i Gènere, per treballar per la igualtat entre dones i homes i lluitar constantment per l’erradicació de les violències masclistes i treballar per combatre l’exclusió social. La regidoria també es relacionarà amb l’Associació de dones de l’Aldea.
 
Totalment necessària la creació de la Regidoria d’Obres per copsar la coordinació d’obres municipals i el manteniment de camins i carrers del poble.
 
Us adjuntem les regidories amb els seus regidors per al mandat 2023-2027:
 
Xavier Royo Alcalde-President
Regidories: Imatge i Promoció de Poble, Polítiques Ambientals i Hisenda.
 
Irene Negre 1a Tinent Alcalde
Regidories: Afers Interns i Institucionals, Ciutadania, Equipaments i Foment Cultural.
 
Josep Franch 2n Tinent Alcalde
Regidories: Acció Esportiva, Joventut i Festes.
 
Annabel Blanch 3a Tinent Alcalde
Regidories: Acció Comercial, Acció Cultural i Educativa i Igualtat i Gènere.
 
Pepe Caballé
Regidories: Acció Urbana i Rural, Obres, Espais Verds, Tradicions i Seguretat.
 
Berta Royo
Regidories: Foment a les Persones, Salut i Turisme.

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.