L’Ajuntament inverteix 8000 € al Pavelló d’Esports de l’Aldea

dilluns, 10 de juliol del 2023L’Ajuntament de l’Aldea ha realitzat una inversió de 8000 € al Pavelló de d’Esports, perquè el Club de Bàsquet l’Aldea pugui practicar l’esport amb unes condicions òptimes que ofereix el pavelló d’Esports.
 
Josep Franch regidor d’Acció Esportiva: “ Davant la consolidació i l’ascens del club de bàsquet l’Aldea fundat l’any passat, la regidoria d’Acció Esportiva ha portat a cap una sèrie d’actuacions de millora a les instal·lacions esportives municipals, per tal de condicionar i millorar espais per la pràctica esportiva del bàsquet”.
 
La regidoria d’Acció Esportiva ha adquirit 2 noves cistelles regulables, que podran ser utilitzades tant per categories infantils, com superiors i la pista de bàsquet també ha estat pintada i marcada al Pavelló d’Esports perquè es puguin celebrar partits oficials, que es complementaran amb el servei de bar i tots els serveis que ja disposa el Pavelló.
Aquests accions de millora s’emmarquen dins la línia d’ajuts a les entitats esportives de la població, per fer que el teixit esportiu aldeà continuï creixent dia a dia.
 

 

 


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.