L’Aldea ja té les Pubilles i Hereus per les Festes Majors 2023 i desvetlla el Pregoner

dilluns, 3 de juliol del 2023


La regidoria de Festes ha realitzat aquest passat dissabte la tradicional Gala de Sorteig de les Pubilles i Hereus, per les properes Festes Majors de l’Aldea 2023, a la plaça Dr. Maimó. Les Pubilles i Hereus Majors són:


 

Pubilleta Major: Lara Stefania Pestesan

Hereuet Major: Pol Gilabert Padilla

Pubilla Major: Núria Estellé Peris

Hereu Major: Iker Mompel Cervellera

 

L’Alcalde de l’Aldea Xavier Royo, durant el transcurs de la Gala va desvetllar al pregoner de Festes Majors per aquest any 2023: “Aquest any, pels moments actuals que estem vivint a l'Aldea quant a implantacions industrials, creació de llocs de treball i generació de riquesa, vam decidir fer un reconeixement a un empresari i una empresa de l'Aldea fundada l'any 1949, que han generat llocs de treball i riquesa durant molts anys, com és la Granja El Pilar.
La Granja Avícola El Pilar és una empresa familiar dedicada a la comercialització i venda d’ous frescos, que comercialitza el seu producte tan a petites tendes de comestibles, com a grans superfícies comercials, una empresa familiar que ha donat faena  durant dècades a moltes famílies aldeanes. L’Alcalde Xavier Royo remarcava que: “És per això que hem volgut que Josep Ramon Centelles Moreso, en representació de l'empresa, dels seus germans Dani, Santiago i Pilar i la resta de la família fora el Pregoner de la Festa Major”.


Josep Ramon Centelles Moreso  disposa una trajectòria empresarial i industrial  molt àmplia al territori dins del sector agroalimentari i altres sectors, sense oblidar que va ser regidor de l’Ajuntament de  Tortosa de l’any 1979 fins al 1983, regidor de l’Ajuntament de l’Aldea des de l’any 1983 fins al 1987 i vicepresident del Patronat de l’Ermita de l’Aldea.

 

El nostre Pregoner Josep Ramon Centelles Moreso, realitzarà el pregó de Festes el proper dissabte 5 d’agost al recinte de Festes de l’Aldea.

 

 

 

 

 

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.