100 dies de Govern

dimarts, 26 de setembre del 2023


Aquest dimarts 26 de setembre es compleixen 100 dies de Govern Municipal, per aquest motiu l’Ajuntament de l’Aldea ha editat un vídeo amb les accions que porta realitzades durant aquests 100 dies, al cap davant de l’Ajuntament de l’Aldea.
 
Xavier Royo Alcalde de l’Aldea: “Volem ressaltar aquesta data simbòlica dels 100 dies de govern municipal de Junts per L'Aldea, amb totes les accions que hem estat capaços de generar en aquest període de temps, hi ha actuacions en diferents camps i tan significatives o importants, com l'acabament de la 2a fase de l'escullera i el nou pont al barranc, una obra totalment necessària pel canvi climàtic que ocasiona grans episodis de pluja i inundacions, la signatura del protocol de l'ampliació de Kronospan, que continuarà generant riquesa al municipi i al territori, millores a la via pública, la posada en marxa dels pisos socials, més equipaments al recinte festiu o accions tant en l'àmbit cultura com educatiu, entre altres.”.

La 2a fase de les obres del Barranc dels Pixadors al seu pas pel nucli urbà, ja és una realitat, amb la construcció d’una escullera aigües amunt del barranc i la construcció d’un nou pont al seu pas per l’avinguda Catalunya, que ha deixat una profunditat total per la pas de l’aigua del 1,20 m actual fins als 3 metres amb tota l’amplada del barranc. La signatura del protocol d’ampliació de la línia de producció OBS de Kronospan, al polígon Catalunya Sud amb una inversió per part de l’empresa de 150 milions d’Euros i la creació de 75 nous llocs de treball directe, que formaran part de la nova línia de producció OSB de Kronospan.
S’ha finalitzat la 1a fase de l’enderroc de la primera de les granges del Trinquet, amb una execució d’obra de 65.703 €. Una obra que allibera a la urbanització HostaSol d’uns edificis obsolets i sense cap tipus de servei, que també representaran l’obertura de vials propietat de l’Ajuntament.
 
Accions del tot necessàries com la posada en marxa dels pisos socials a la població per famílies necessitades, l’adequació del pavelló d’Esports, amb una inversió de 8000 €, perquè es pugui realitzar la pràctica del bàsquet amb unes condicions òptimes. També s’ha realitzat l’enjardinament d’espais públics, com la zona de l’embarcador- Saica Pack i l’accés a la Raval de Sant Ramon.
S’ha recuperat i rehabilitat el niu de metralladores que va sortir a la llum amb les obres de la Marina Seca, a la zona de l’embarcador. Durant aquest 100 dies de Govern i durant les Festes Majors ja estaven operatius els nous lavabos al recinte del ball que donen un servei més que necessari i inexistent.
Amb el Pla Educatiu de l’Entorn s’han creat instruments per donar una resposta integrada i comunitària a les necessitats educatives, coordinant i dinamitzant l’acció educativa en els diferents àmbits de la vida dels infants i joves.
 
L’oficina d’assessorament energètic també ha vist la llum. Aquest servei gratuït i destinat a particulars, gent gran, petits comerços, explotacions agrícoles i petites empreses s’ofereix perquè els interessats puguin aconseguir un estalvi important amb el seu consum energètic.
Amb aquest vídeo que avui es presenta, es resumeix de forma gràfica el treball realitzat pel Govern Municipal amb aquests 100 dies de Govern.
 
Vídeo
https://youtu.be/LrrjMuqsVbk


 

 

 


 

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.