6è Maridatge Musical

dimarts, 10 d’octubre del 2023


Dissabte 14 d’octubre l’Aldea gaudirà de la 6è edició del Maridatge Musical, una fita que connecta als vins de la Terra Alta amb les tapes elaborades pels nostres restauradors aldeans. Enguany comptarem amb la Masia Ullets Events, Pizzeria Les Xiques, Restaurant La Vaqueria, Bar Restaurant Pòdium, Hèctor roda Restaurant La Llar i Forners i Pastissers Muñoz. El maridatge comptarà amb  música jazz en directe, amb l’actuació dels Terra Alta Sessions  i el maridatge estarà conduït per les empreses DiThinks i Vinomi Rural Experience, que ens explicaran els vins que acompanyaran cada tapa.


Irene Negre Regidora de Ciutadania: “Aquest dissabte a l’Aldea arriba el 6è Maridatge Musical, al Pavelló d’Esports, tot un plaer per als sentits. Tots els que heu participat en aquestes anteriors edicions, sabeu que és un punt de trobada del vi de la Terra Alta i dels restaurants de l’Aldea amb les seues millors tapes. Finalment tindrem als Terra Alta Sessions , un grup de jazz que ens acompanyaran musicalment a cada tapa i a cada vi, aquesta nit tan especial.
A posteriori tindrem a Dj Pani, per acabar d’amenitzar-nos la nit, els Quintos del 2006 ens ofereixen servei de barra  i l’Ajuntament us proporcionarà servei de guarda dels infants, on els hi donarem també el sopà i els tindrem fins les 0.00h. Més fàcil no us ho podem posar, us esperem a l’Aldea, una fita que no podeu deixar passar. Un 6è Maridatge Musical, que vol continuar apostant pels vins de la DO Terra Alta amb els restauradors de  l’Aldea”.
 
L’obertura de portes del Pavelló d’Esports serà a les 19.30h i l’inici del maridatge serà a les 20.00h. Recordem que l’aforament és limitat i les entrades es poden aconseguir únicament a l’Ajuntament de l’Aldea fins divendres 13 d’octubre a les 14:00h.
 
Vídeo declaracions Irene Negre
https://bit.ly/46oGJOH
 
Vídeo promo
https://bit.ly/3Qbi0ba
 
Cartell
https://bit.ly/46Kk27m
 
Llibret Maridatge
https://bit.ly/3FbfStC

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.