Arxivat l’expedient sancionador contra l’Ajuntament de l’Aldea pel bou de Festes Majors 2022

dilluns, 23 d’octubre del 2023


L’expedient sancionador instruït contra l’Ajuntament de l’Aldea, organitzador de l’espectacle de bous tradicionals, en la modalitat de bous a la plaça el dia 18 d’agost de 2022, celebrat en el marc de les festes majors de l’Aldea, s’ha arxivat atès que els fets objecte de denúncia no són constitutius d'infracció administrativa, d’acord amb l’informe del veterinari actuant i arxivar-ne les actuacions, sense fer cap més tràmit.
 
L’Alcalde de l’Aldea Xavier Royo, celebra aquesta notícia: ”Celebrem que el Departament d’Interior no hagi tirat avant aquesta denúncia, contra la tarda dels bous del 18 d’agost de les Festes Majors 2022. Les decisions que van prendre aquella tarda sempre van ser per garantir en tot moment el benestar de l’animal, ja que el bou que portava moltes hores dins del calaixó en hores de calor i s’havia de desencaixonar per entrar-lo al torill, d’aquesta manera tornar-lo a la seua ramaderia. De no haver actuat d’aquesta forma el bou hagués sofert un patiment que mai vam desitjar. En aquests dies tant difícils per la nostra festa dels bous, demostrem una vegada més que a l’Aldea fem les coses bé amb les festes amb bous i amb el benestar dels animals”.
 
Les al·legacions presentades per l’Ajuntament de l’Aldea, totalment raonades i objectives han representat que finalment no tirés avant aquesta denúncia presentada als Serveis Territorials del Joc i d’Espectacles de les Terres de l’Ebre.Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.