L’Aldea revalida les 2 flors d’Honor de Viles Florides

dilluns, 2 d’octubre del 2023


El jurat de Viles Florides torna a distingir l’Aldea, amb 2 Flors d’Honor i revalida l’obtenció d’aquest guardó que ja va rebre el passat any 2022. La gala de premis 2023 enguany contava amb la 12a edició i s’ha realitzat a Encamp Andorra, on s’han premiat a més de 160 Ajuntaments i parròquies andorranes.
 
Pepe Caballé Regidor d’Espais Verds: “Contents de renovar les dos flors d’Honor de Viles Florides, aconseguides l’any passat i esperem poder continuar amb aquest mateix nivell aquest proper 2024 per al nostre municipi”.
 
Per a Viles Florides, l’enjardinament va més enllà de propiciar espais agradables i té en compte valors com la protecció dels espais verds, la millora de la qualitat de vida dels veïns, l'estat i conservació del mobiliari urbà, la presència de parcs infantils, la conscienciació social envers les polítiques de sostenibilitat mediambiental o el desenvolupament de les economies locals a través de l’atractiu dels jardins i parcs urbans.
Les Flors d’Honor són els guardons que entrega Viles Florides, iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya i Andorra a través d'espais verds urbans i enjardinats.
 

 
Imatge
https://ja.cat/EEqzm
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.