L’Ajuntament crea una borsa de voluntariat

dilluns, 27 de novembre del 2023


L'Ajuntament de l’Aldea ha posat en marxa una iniciativa significativa per fomentar el voluntariat social al municipi. Mitjançant aquesta campanya, l'objectiu és convidar aquelles persones que estiguin actives o no al mercat laboral, a unir-se a la nova borsa de voluntariat municipal. Amb l'esperança de reunir una xarxa de ciutadans compromesos.
 
Berta Royo Regidora Foment a les Persones: “Des de l'Ajuntament fem una crida de voluntariat a totes aquelles persones que vulguin implicar-se amb aquesta tasca voluntària. Actualment estem recopilant informació sobre totes aquelles persones interessades a oferir serveis socials de voluntariat per la població ( jardiners, conta contes, servei d’ajuda a les persones, fer companyia, converses, sortides per passejar, jugar a jocs de taula, ajudar en la compra d’aliments ...), qualsevol activitat social serà benvinguda, per incorpora-la a la borsa social. ”.
 
La fase inicial d'aquesta iniciativa implica la creació d'una llista detallada de voluntaris, així com la identificació de les diverses tasques que estan disposats a desenvolupar al municipi. Royo remarcava que: “Aquesta informació serà clau per coordinar i assignar adequadament els recursos voluntaris a les necessitats de la comunitat”.
 
Un cop compilada, aquesta llista de voluntaris es transmetrà a diverses entitats del municipi, el Centre de Dia l’Onada, la Llar d’Infants, amb l'objectiu de cobrir un ampli espectre de col·lectius que puguin beneficiar-se d'aquesta ajuda altruista. La borsa de voluntariat es converteix així en un vincle vital entre aquells que desitgen contribuir a la comunitat i les organitzacions que necessiten suport.
 
 Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament de l’Aldea busca fomentar la cohesió social, millorar la qualitat de vida a la comunitat i establir una xarxa sòlida de suport mutu. S'espera que aquesta borsa de voluntariat esdevingui una eina fonamental per abordar les diverses necessitats socials del municipi i reforçar els llaços entre els ciutadans.
 
Per més informació o per inscriure’s a aquesta iniciativa, podeu fer-ho a l’Ajuntament de l’Aldea al telèfon 977 45 00 12, o bé a les oficines municipals de 9:00 a 14:00h.
 


 

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.