Sergi Fornós Zapater estudiant de la Universitat de Barcelona guanya una medalla d’or en la competició iGEM de biologia sintètica

dilluns, 20 de novembre del 2023


L’aldeà Sergi Fornós Zapater i la resta de companys: Arnau Vila, J
aume Ros, Santi Ramos, Andrea Camí, Júlia Aguilar, Ares Font, Geovani Fuentes, Maria Roy, Oriol Capell i Pol López, integrants de l’equip d’estudiants de la Universitat de Barcelona, guanyen una medalla d’or en la competició iGEM de biologia sintètica amb el projecte AlgaGenix, a més, se l’ha reconegut com un dels millors projectes de biologia sintètica en bioremediació.

El projecte aplica tècniques de la biologia sintètica per millorar genèticament un model d’estudi —la microalga Chlamydomonas reinhardtii— perquè sigui capaç de filtrar les aigües contaminades amb nitrats i així, generar compostos de gran valor afegit com a fertilitzants o fitoestimulants.

El certamen, tenia lloc a París amb  més de 8.000 participants i 400 equips de joves investigadors d’arreu el món. Enhorabona Sergi  i la resta d’integrants de l’equip, que heu fet possible aquest estudi que aposta plenament per una economia circular i d’aprofitament dels recursos.

 
#orgulldepoble #impulsemlaldea #AccióEducativa #lAldea
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.