Sun Rice Festival aterra a la Fira de l’Arròs i el Comerç de l’Aldea 2024

dilluns, 4 de desembre del 2023

 


Sun Rice Festival, un espai on es troben cultura, gastronomia i música per crear una experiència única

 

L’Aldea es convertirà en un paradís per als amants de la festa i el bon menjar el 19 i 20 d’abril del 2024, durant la Fira de l’Arròs de l’Arròs i el Comerç de l’Aldea. Mítics Club i l’Ajuntament de l’Aldea oferiran un espectacle únic i diferent dins de la propera edició de la Fira.


El Sun Rice Festival aterra a l’Aldea per crear un espai idíl·lic per als amants de la festa i el bon menjar el 19 i 20 d’abril del 2024, durant la Fira de l’Arròs. Cultura, tradicions, gastronomia i música convergeixen per oferir una experiència única a les Terres de l’Ebre.


L’Alcalde de l’Aldea, Xavier Royo, celebra molt positivament aquesta iniciativa tot afirmant que: “l’Aldea acollirà per primera vegada en el marc de la Fira de l’arròs i el Comerç el Festival Sun Rice. Gastronomia, cultura i música que seran el nexe d’unió entre la nostra Fira i el Sun Rice Festival. Una nova aposta per un nou format de Fira sumat als actes organitzats per Mítics Club”


 

Dintre de la variada oferta musical i cultural destaquen els caps de cartell José de las Heras, dj i productor de reggaeton i el mític duet Camela que  aterren a casa nostra per maridar musicalment unes jornades dedicades al producte per excel·lència del Delta, l’arròs. I, a la part gastronòmica, dos dies per gaudir de degustacions de sushi i arrossos de tota mena, entre moltes més activitats

 

Joaquim López Gilabert CEO de Mítics i del Pla dels Catalans i promotor del Sun Rice Festival: “Unir gastronomia i música a l’Aldea és una de les accions que més il·lusió em fa. La població que ens ha vist nàixer i créixer viurà un esdeveniment gastronòmic i musical d’un gran nivell.

 

El Sun Rice Festival és una experiència creada per Mítics Club, l’espai discoteca de l’Aldea ubicat al recinte del Pla dels Catalans. L’experiència que avala l’establiment en l’organització de festes i esdeveniments gastronòmics es veurà reflectida al recinte de festes de l’Aldea durant la 18a Fira de l’Arròs de la localitat del Baix Ebre.

Programació:

 

Divendres 19: degustació de sushi a la Fira de l’Arròs amb activitats musicals i culturals. A la nit, música amb diversos artistes liderats pel cap de cartell José de las Heras.

 

Dissabte 20: degustació d’arrossos i activitats musicals durant tot el dia. A la tarda, actuarà com a teloner el grup de rumba Toni Cayena i després el  concert en directe de Camela, espectacle per a totes les edats. A la nit, festa Mandanga, amb els millors Dj's del territori que oferiran  una sessió amb els millors èxits comercials.

 

Entrades i abonaments

          Entrada 19 abril: accés divendres al Sun Rice Festival. Entrada +16 anys.

          Entrada 20 abril: accés dissabte al Sun Rice Festival. Accés totes les edats

          Abonament: accés per al divendres i dissabte Sun Rice Festival.

          Abonament Bo cultural: accés per als dos dies amb descompte per a joves entre 18 i 30 anys.

          Entrada infantil 20 abril: accés al concert de Camela per als petits de la família.

          Entrada Mandanga 20 abril: accés a la festa Mandanga del dissabte a partir de les 23:00. Entrada +16 anys.

 

Mítics Club

Mítics Club és un espai discoteca ubicat a l’Aldea, a l’interior del recinte del Pla dels Catalans. Inaugurat oficialment l’estiu del 2021, s’ha convertit en un punt de trobada clau al sud de les Terres de l’Ebre, on anar de festa tant a l’hivern com a l’estiu. La discoteca compta amb marques pròpies, com Mítics 90, basada en música remember; LoudClub, de música techno, o Lo Vuelo, de música comercial i reggaeton. I, a més, l’espai es pot llogar per festes privades i acull festivals de gran repercussió com l’International Dub Gathering.

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.