Exposició

dimecres, 10 de gener del 2024


Fins al 31 de gener podeu visitar a la Biblioteca Torres de l'Aldea l'exposició "Som el crit de les que ja no tenen veu", obra de Lluïsa Benito, alumna de l'Escola d'Arts de Móra la Nova.

L'exposició va ser creada amb motiu del Dia Internacional en contra de la violència envers les dones i condemna els 8 assassinats que hi va haver fins el moment de la creació del projecte, durant l'any 2021, a Catalunya.

Formada per 8 parells de sabates roges, capses de cartó i frases recollides a l'enquesta que es va fer des del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre per l'elaboració del Protocol de violència sexual en espais d'oci, l'exposició commemora els 8 assassinats que abans esmentàvem i mostra algunes mesures de protecció que apliquen les noies quan tornen a casa de nit.

Gràcies al treball en xarxa de les biblioteques, la coordinació de la central de biblioteques de les Terres de l'Ebre i el Consel Comarcal de la Ribera d'Ebre, l'exposició ha anat voltant per les biblioteques municipals del territori.

Podeu visitar-la en l'horari habitual de la biblioteca. La inaguració tindrà lloc aquest divendres 12 de gener a les 16:30 h a la Biblioteca.

Us animem a visitar-la!

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.