L’Aldea, Únic Municipi de l’Ebre que obté amb el 100% de puntuació el segell d’Infoparticipa i Transparència

dimarts, 9 d’abril del 2024


Aquesta mateixa tarda de dimarts a les 17:00 h, l’Alcalde de l’Aldea, Xavier Royo, i la Tinenta d’Alcalde, Irene Negre, han rebut amb orgull el segell Infoparticipa i transparència, en una cerimònia celebrada a la sala d’actes del rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquest reconeixement consagra l’Aldea com l’únic municipi de la comarca de l'Ebre que ha mantingut una transparència del 100% durant aquesta edició, fet que assolit per setè any consecutiu.

 En un total de 982 poblacions a Catalunya, només 17 municipis han aconseguit la màxima puntuació en termes de transparència, amb l’Aldea liderant la llista com l'únic municipi de menys de 5000 habitants de tota la província de Tarragona que ha rebut aquest reconeixement. L'Infometre, que consta de 52 indicadors analitzats anualment en totes les entitats públiques, és l'eina utilitzada per avaluar la transparència.

 Xavier Royo Alcalde de l’Aldea mostra la seva satisfacció: “no només per revalidar per setè any consecutiu amb el 100% de puntuació amb el guardó d’Infoparticipa i transparència, sinó per ser l’únic municipi de les Terres de l’Ebre i de menys de 5.000 habitants de la demarcació de Tarragona, que ho ha assolit amb el 100% de la puntuació”.

 

Aquests reconeixements, que es concedeixen anualment per la Universitat Autònoma de Barcelona, valoren l'excel·lent treball de les administracions locals en les webs municipals. Enguany, la barra de la transparència s'ha elevat encara més, ja que dels 45 municipis que van assolir aquest guardó l'any anterior, només 17 han assolit mantenir-se en la cimera en aquest últim exercici.

 


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.