Finalitza el Campionat de Catalunya Aleví amb destacada actuació de Marc Escribà Curto

dimecres, 26 de juny del 2024

 


El Campionat de Catalunya Aleví ha arribat al seu final a les piscines municipals de Reus Ploms, amb una actuació estel·lar de Marc Escribà Curto. El jove nedador aldeà ha aconseguit el subcampionat en les proves de 800 metres lliures i 400 metres lliures, a més d’una medalla de bronze en els 200 metres lliures. Aquests resultats li han valgut la Mínima Nacional, un èxit que li permetrà participar al Campionat d’Espanya, que se celebrarà a Ciudad Real del 11 al 14 de juliol.

No només això, Marc ha assolit un total de cinc mínimes per assistir al Campionat d’Espanya, destacant així com un dels joves talents més prometedors de la natació catalana. A més a més, gràcies a les seues impressionants marques, ha aconseguit posicionar-se entre els 10 primers del rànquing d’Espanya. Aquest èxit li ha valgut una invitació per al preparatori de la Federació Espanyola, on tindrà l’oportunitat d’entrenar amb preparadors espanyols a Buitrago de Lozoya (Madrid) del 4 al 8 de setembre.

Aquestes fites no només són un reconeixement del seu esforç i dedicació, sinó també una mostra del potencial que Marc Escribà Curto té per continuar destacant en el món de la natació. Amb els seus èxits recents, Marc es prepara per afrontar nous reptes i continuar la seva progressió en aquesta disciplina esportiva, enhorabona Marc !!!.

 

#AccióEsportiva #orgulldepoble #lAldea

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.