L’Aldea escull als màxims representants per les Festes Majors 2024

dilluns, 1 de juliol del 2024


La plaça Dr. Maimó un any més ha estat l’escenari perfecte per escollir a les Pubilles i Hereus Majors per les pròximes Festes Majors 2024. Durant la Gala s’ha efectuat el sorteig de tots els representants de les entitats municipals i els elegits han estat:
 

Pubilleta Major: Nira Perelló Benito.
Hereuet Major:  Josep Rué Espinosa.
Pubilla Major: Norah Falcó González.
Hereu Major: Xavier Martí Moreso.
 
Josep Franch Regidor de Festes: “Un any més, la plaça Dr. Maimó s’ha vestit de gala per a acollir el sorteig d’on han sortit elegides les pubilles i els hereus majors de les Festes de l’Aldea 2024. Per a nosaltres és un orgull que el jovent aldeà representi les entitats locals i apadrini les activitats de festes. Felicitats als elegits i les elegides i ens veiem al pregó del proper mes d’agost”.
 
Enguany el/la pregonera de festes que sempre es desvetllava durant la Gala, ja era desvetllat el passat 2 de desembre de 2023 per l’Alcalde de l’Aldea Xavier Royo i dins de la inauguració de les XLI Jornades Culturals de la SCRUA. La junta de la SCRUA al complet seran els encarregats de ser els pregoners per les pròximes Festes Majors. “Que millor que l’any del seu centenari com a entitat que siguin ells els encarregats d’obrir les #FEMLA24, remarcava Josep Franch Regidor de Festes de l’Aldea.”

 


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.