Presentació-xarrada

dilluns, 8 de juliol del 2024


Des de la regidoria d'Acció Cultural i Educativa ens complau convidar-vos a la presentació del llibre "El monstruo que vive en mi". Una presentació i xarrada a càrrec de la seva autora Cristina Ribera mestra d'Educació Física i Coach de Salut Integral. En aquest llibre l'autora ens explica des d'una experiència molt personal el trànsit per aquest tipus de trastorns, així com les limitacions emocionals i físiques que afegeix a la nostra vida aquest tipus de problemàtiques.
Els Trastorns de la Conducta Alimentària (TCA) són la tercera malaltia crònica més freqüent entre adolescents. Afecta un 22% de nenes, nens i adolescents a tot el món on les nenes i dones representen 9 de cada 10 d'aquests casos. La grassofobia, la tirania de la bellesa canònica, la sobreexigència estètica a què es veuen sotmeses les dones a xarxes socials, mitjans, publicitat... afecta i soscava la salut mental d'aquestes d'una manera brutal fins al punt de crear-los trastorns com la bulímia, anorèxia, trastorn per afartament i altres trastorns menys coneguts o encara no categoritzats.
Aquesta situació es veu agreujada per la manca d'informació per prevenir-ho, detectar-ho i solucionar-ho, així com el tabú, encara existent, en la salut mental i alimentària.
Us animem a venir i conscienciar-vos sobre aquesta problemàtica el dia 18 de juliol a les 19:00h a la Biblioteca Torres de l'Aldea.

 

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.