VISITA L'ALDEA LA SUBDELEGADA DEL GOVERN TERE PALLARES

dimecres, 26 de novembre del 2008


Dimarts 14 d'Octubre a les 19.30 h, el Saló de Plens de l'Ajuntament de l’Aldea, completament ple,va rebre a la Subdelegada del Govern Central, la Sra. Tere Pallarés.
Els aldeans i aldeanes van assistir a la visita de la Subdelegada per informar-se del projecte de la variant de la n-340.
Durant aproximadament uns 60 minuts, la Subdelegada , acompanyada dels seus tècnics,va explicar el projecte, que va poder ser vist virtualment,
i va contestar totes les preguntes que li van formular la gent de l’Aldea.

Tere Pallarés:"Ens preocupa molt el territori, és per això que avui estem aquí,per explicar vos ho, i es important també la col·laboració entre les diferents administracions,ja que tots hi tenim a dir.
La feina és dels Alcaldes i dels Ajuntaments, és el primer lloc on arriben les preocupacions dels veïns.
A nosaltres també ens han d’arribar, i entre tots hem de fer possible, que això tiri endavant".

Alberto Hernadez, Tècnic i Director de Conservació va explicar de manera més tècnica el disseny del projecte de la variant 340.
"Es un projecte complicat,tan pels accidents com per les condicions meteorològiques. Es complicat per a tots.
Des d’aquest punt de vista el projecte volíem que fos el més adequat i el més ràpid possible, però sempre sense comprometre la qualitat, per treure el tràfic de l’Aldea .
El termini d’execució, tenim previst que sigui de 46 mesos, son 8 km de carretera convencional,i estic convençut que en els 46 mesos que durarà l’obra, tindrem temps suficient per acabar la".





Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.