2 DEEJAYS ALDEANS PRESENTEN TREBALLS DISCOGRÀFICS

divendres, 16 de gener del 2009



Concretament 2 dels deejays de la població aldeana, Seto Gallego (Dj Seto), i Santi Navarro (Gallet) han editat treballs discogràfics llicenciats per la discogràfiva valenciano-madrilenya 2Real.
El treball de Seto Gallego ha estat la remescla 2008 del Annubis, que compta amb 2 talls mesclats i produits a l'Aldea, Girona i Valencia, i que ha comptat amb la col.laboració a les Remescles de JoCappa(Productor valencià de Ximo Bayo, entre d'Altres).El tema va sortir a la venda el passat 31 d'Octubre de 2008.

Per altra banda, un més més tard Santi Navarro i gracies a la productora DanceRepublik editava el tema "turn up the bass" que també compta amb 2 talls i amb remescles del deejay barcelonès Freddy Lopez.
Els 4 talls dels 2 temes editats els podeu comprar digitalment des de Beatport, http://www.beatport.com/ el portal de descarrega més important del món, i tambè des de el portal americà Dance Records, http://www.dancerecords.com/

Actualment la productora DanceRepublik, de la que els 2 aldeans formen part juntament amb Alex Estupinyà , i komunale Club des de Girona editarà en breu el treball del col.laborador d'Antena Aldaia i de laTerra Alta,Dj Malix amb el Red wine.
Tambè us informem que Dj Seto i Thefinal, el proper més de Febrer de 2009 entraran de nou als estudis de gravació per llençar a la venda el nou tema ,concretament del AfterMatinal
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.