2 MEDALLES DE TURISME I 1 DIPLOMA TURÍSTIC PER A LES TTEE

divendres, 16 de gener del 2009




El Departament d’Innovació, Universitats i Empresa ha distingit amb els Guardons del Turisme de Catalunya 2008 la trajectòria dels empresaris i entitats del sector turístic.
El president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, acompanyat del conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet va presidir al Palau de Pedralbes l’acte de lliurament de la vint-i-tresena edició dels Guardons del Turisme de Catalunya.A l’esdeveniment també van assistir els representants dels municipis que formen part del Delta de l’Ebre i de la carta Europea de Turisme Sostenible; de l’Aldea va assistir el Sr Alcalde Dani Andreu.
La Generalitat de Catalunya ha reconegut amb el Diploma Turístic de Catalunya, al Parc Natural del Delta de l’Ebre, de Deltebre. L’any 1983 la Generalitat de Catalunya va crear per decret el Parc Natural del Delta de l’Ebre per tal d’assolir una harmonia entre els seus valors naturals i l’explotació per part de l’home. El Delta de l’Ebre, amb els seus 320 km2, constitueix l’hàbitat aquàtic més important de la Mediterrània occidental, després de la Camarga i és el segon a l’Estat Espanyol, després del Parc Nacional de Doñana. El turisme és una activitat relativament recent al Delta que s’ha anat consolidant com un nou sector econòmic, lligat principalment a l’interès que genera el Parc Natural. L’oferta de serveis i activitats s’ha anat configurant a partir d’un model ecoturístic que basa el seu principal atractiu en les possibilitats que ofereixen els recursos naturals i culturals de la zona.
Per aquesta raó, el Parc va començar fa uns anys a treballar per afavorir el sector terciari i el turisme amb la realització de cursos, elaboració d’itineraris en bicicleta, millora dels miradors, etc.
Aquesta tasca està essent primordial per al foment del turisme sostenible i de qualitat.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.