PARC DE NADAL 2008

dijous, 26 de febrer del 2009


PARC DE NADAL 2008

El passat 22 de desembre, va obrir les portes el parc de Nadal, això sí, aquest any comptava amb una important novetat, el lloc on es realitzarien les activitats seria el Menjador escolar del Ceip Maria Garcia Cabanes.
Després d’haver parlat la Regidora, amb els 2 directors dels diferents col·legis , i els presidents de les 2 AMPES,per explicar-los la seva proposta, tots van estar molt d’acord i ens van dir que no hi havia cap tipus de problema per poder utilitzar aquestes instal·lacions.
Així que vam decidir que aquest any, començaríem al Ceip Maria Garcia Cabanes i l’any vinent ho faríem al CEIP 21 d’Abril.
D’aquesta manera els infants van estar en unes condicions i uns espais excel·lents, van poder gaudir d’un espai amb calefacció i ben assolellat, a més amés de totes les instal·lacions exteriors.
Agrair tant a les AMPES , com a Joan Curto, director del CEIP Maria Garcia Cabanes i a Marta Masdeu Margalef, directora del CEIP 21 d’Abril , la seva col·laboració.
El Parc de Nadal va tancar les seves portes el dia 5 de gener, amb un resultat de participació bo, tot i que esperem que l’any que la participació sigui més nombrosa.
Gràcies a tots els que fan possible el Parc de Nadal.
Endavant monitors i monitores!!!
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.