Lloc: Pavelló Municipal d’Amposta, 17:00 h.

CE ANGELS AMPOSTA......... 2
Joan Sola, Ripo, Xavi, Juan Carlos, Dani Garcia, Rafel, Rubén, Víctor, Carlets, Dani Tomás, Rosendo i Alexis.

CFSF L'ALDEA REST. ULLALS....... 3
Víctor, Carlos, Rafel, Fran i Josep (cinc inicial), Unzue, Llambrich, Jordi David i Albert.

Gols: 0-1 Llambrich (6'); 0-2 Jordi (7'); 0-3 Josep (22'); 1-3 Rafel p.p. (24’); 2-3 Ruben dp (39’).

Àrbitres: German Martín i Adrián Rodríguez (jutge de taula).: BÉ

Victòria del CFSF L'Aldea Rest. Ullals per la mínima en el derbi de les Terres de L’Ebre de Futbol Sala. El conjunt aldeà va presentar-se al partit amb les baixes de Macià amb esguinç al tormell, Sepe amb una fisura al peu, Pepe que està en recuperació del genill, i Unzue que tot i estar els últims dies amb grip va tenir que jugar per falta d’efectius. Tot i les baixes de l’equip aldeà el partit va començar amb el domini dels visitants i on al minut 6 Llambrich de fort xut ajustat al pal feia el 0-1. En la jugada següent en una jugada de sacada de banda Jordi amb un fort xut de fora l’àrea tornava a marcar per als aldeans. Amb el resultat de 0-2 s’arribaria al descans. En la segona part, en la seva primera arribada de perill Josep feia el 0-3 que pareixia sentenciar. A partir d’aquí l’equip ampostí es va fer amb el domini del joc, però les grans intervencions del porter ampostí Víctor del CFSF L’Aldea, que va ser el més destacat del partit, van evitar el gol, fins que Rafel a propia porta establis l’1-3. L’Angels Amposta va lluitar fins al final, i el CFSF L’Aldea sols creava perill al contratac. A falta d’un minut, Rubén feia el 2-3 de doble penal. Al final, victòria del CFSF L’Aldea que tot i no fer un bon partit, s’emportava els tres punts, per a continuar al part alta de la classificació juntament amb l’Alforja FS. Destacar el gran ambient que es va presencia durant el partit per part de ambdos equips.

El CFSF L'Aldea Rest. Ullals disputa el proper partit aquest dissabte, a les 18 h. en front al Vinyols FS, al pavelló municipal de L’Aldea.