CFSF L'ALDEA REST. ULLALS-CAN VICENÇ LA PINEDA FS

dimarts, 3 de març del 2009

Us adjutem des de l'edició digital del Infoaldaia la cronica del partit del CFSF L'Aldea, que ens ha fet arribar la Junta del Club del passat Dissabte 28 de Febrer

L’Aldea, 28 de Febrer del 2009.
Lloc: Pavelló Municipal de L’Aldea, 18:00 h.
Públic: 80 persones

CFSF L'ALDEA REST. ULLALS....... 8
Víctor, Carlos, Fran, Sepe i Josep (cinc inicial), Unzue, David, Llambrich, Jordi i Albert.
CAN VICENÇ LA PINEDA FS.......... 2
Ivan, Adrián, Roca, Xavier, David, Saül, Font, Robert, Sergi, Marc i Daniel.

Gols: 1-0 Josep (4'); 2-0 Fran (10'); 3-0 Carlos (15'); 3-1 David (20’); 4-1 Unzue (23’); 5-1 Jordi (28’); 6-1 Fran (32’); 7-1 Josep (34’); 7-2 Xavier (34’); 8-2 Jordi d.p. (35’).
Àrbitres: Gustavo Neila i Juan Sevilla (jutge de taula).: BÉ

Victòria del CFSF L'Aldea Rest. Ullals, desprès de dues setmanes de inactivitat degut a l’ajornament d’un partit i de la setmana de descans (Carnestoltes), en front al Can Vicenç La Pineda. El partit va començar amb molta igualtat, i pronte arribaria el primer gol, amb una magistral jugada individual de Josep, que desprès de driblar dos contraris marcava de xut creuat. Fran i Carlos posaven el marcador 3-0 favorable a l’equip aldeà a falta de cinc minuts per arribar al descans. Els últims minuts de la segona part, el Can Vicenç La Pineda va posar molta intensitat al joc, i amb un llançament de doble penal posava el 3-1. A falta de 3 segons l’equip visitant va disposar d’un altre llançament de doble penal, però aquesta vegada el van errar. En la segona part, els gols d’Unzue i Fran ampliaven l’aventatge (5-1). El jugador del Can Vicenç La Pineda, Saül, va ser expulsat amb vermella directa per realitzar una entrada violenta a Jordi quan aquest es quedava sol davant al porter amb una clara ocasió de gol. El CFSF L’Aldea va aprofitar aquesta inferioritat numèrica per marcar el 6-1. A falta de sis minuts per a la finalització, el Can Vicenç ho va intentar amb porter-jugador, però Josep en una recuperació de pilota des del seu propi camp feia el setè gol. El Can Vicenç en una bona combinació de porter-jugador reduïa distàncies marcant el seu segon gol. En els últims instants Jordi de llançament de doble penal va marcar el definitiu gol, acabant el partit amb el resultat de 8-2. Destacar el debut de David al pavelló de l’Aldea, i la nova incorporació del porter Albert, que va anar convocat però no va debutar. Victòria que permet a l’equip aldeà posar-se al capdavant de la taula classificatòria, per la diferència de gols amb l’Alforja.

El CFSF L'Aldea Rest. Ullals s'enfrontarà en la 21ª jornada al CE Angels Amposta, en el derbi de les Terres de L’Ebre, el dissabte 7 de març, a les 17 h. al pavelló municipal d’Amposta

Salutacions,
LA JUNTA DEL CLUB
Mes informació:
http://www.cfsfaldea.com
http://laveudelaficio.blogspot.com


Recordeu que podeu seguir tota l'actualitat esportiva des de Antena Aldaia amb Manel Páez, i el programa d'Esports de l'Aldea i de les Terres de l'Ebre Aldaia Esportiva , tots els dimarts i dimecres a les 20.30 h en directe , des de l'edició on line des de al web www.antenaaldaia.com i des de la secció radio a la carta de al web quant tu vulgues.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.