L'Orquestra Camera Musicae En Concert a l'Aldea

dissabte, 21 de març del 2009


Tomàs Grau, amb la seva orquestra Camera Musicae realizarà el concert Del Barroc al Classicisme, a l'Aldea el proper Dissabte 4 d'Abril a les 22.00 h.
L'audició tindrà lloc a l'Esglèsia de Sant Josep, està organitzat per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de l'Aldea, i compta amb el suport de la Diputació de Tarragona.

L’Orquestra Camera Musicae (OCM)del Camp de Tarragona, fundadal’any 2006, neix en el marc de la companyia d’òpera que porta elmateix nom, per participaren les representacions operístiques.
A partir del març de l’any 2007,l’OCM col·labora en dos projectessimfònico-corals: el Rèquiem de Fauré(amb la Coral Verge del Camí de Cambrils, el Cor Ciutat de Reus i la Coral Renaixença de Sant Boi deLlobregat) i el Glòria de Vivaldi (ambla Coral Augusta de Tarragona).Seguint amb l’evolució natural del’orquestra, el setembre del 2007l’OCM es presenta al públic en solitari.

L’OCM ha gaudit d’una gran rebuda per part del públic català, i ja ha estats eleccionada per participaral Festival Internacional de Cambrils,al Music Festival de Vila-Seca(Auditori Josep Carreras),al Festival Felip Pedrell de Tortosa(Auditori Felip Pedrell) i al Festival del Baix Penedès de Segur de Calafell.
Des de l’inici de l’orquestra el directormusical és Tomàs Grau,amb qui l’OCM està realitzant la integral dels Concerts de Brandenburg de Johann Sebastian Bachi dels Divertiments de Salzburg deWolfgang Amadeus Mozart.

Per més informació de l'OCM podeu visitar el seu web

http://orquestracameramusicae.com/
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.