PROJECTE COMENIUS AL CEIP MARIA GARCIA CABANES

dimarts, 3 de març del 2009

PROJECTE COMENIUS AL CEIP MARIA GARCIA CABANES

Els dies 8 i 9 de gener el col·legi Maria Garcia Cabanes de l’Aldea va acollir la visita preparatòria del projecte Comenius. Aquest projecte està impulsat per la Unió Europea i es basa en la millora docent de tot el col·lectiu escolar, principalment d’ alumnes i mestres. Aquesta visita va ser la primera trobada de mestres, per posar en comú un projecte que presentarem aquest any. Aquests dies el nostre centre va rebre la visita de mestres de 4 països diferents d’Europa: Holanda, Itàlia, Hongria i Anglaterra. Aquest encontre va ser molt profitós per trobar aspectes comuns i diferències en altres llocs, ells van conèixer la nostra terra i les postres costums, van estar amb els alumnes per veure com treballaven, van parlar amb els pares i amb la gent del poble, i així poc a poc començarem a treballar junts durant 2 anys amb un projecte que pretén millorar l’aprenentatge dels postres alumnes buscant millores en la nostra pràctica docent.
Des de l’Ajuntament de L’Aldea se’ls va donar la benvinguda al nostre poble, acompanyats de tot l’equip de mestres del Ceip Maria Garcia Cabanes.
Vam fer un petit acte al Saló de Plens, i la Corporació Local, juntament amb el professorat i direcció del Ceip Maria Garcia Cabanes, els van pronunciar unes paraules molt emotives i amb molt d’agraïment.
Per acabar van ser obsequiats amb el nostre trofeu, la Torre de l’Aldea.
Gràcies per fer possibles projectes com aquests.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.