FIRA DE L'ARRÒS I EL COMERÇ DE L'ALDEA

dijous, 2 d’abril del 2009

Gabinet de Premsa 02-04-2009
premsa@infoaldaia.info
comerc@laldea.org

Els dies 17,18 i 19 d’Abril l’Aldea cel.lebra la cinquena edició de la Fira de l’Arròs i el Comerç


Des de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de l’Aldea, us adjuntem les salutacions de Dani Andreu, Alcalde de l’Aldea, i de David Bertomeu, Regidor de Comerç,en referencia a la cinquena edició de la Fira de l’Arròs i el Comerç a més del programa d’actes de la Fira
Dani Andreu, Alcalde de l’Aldea:La fira del Arròs i del Comerç apareix per cinquena vegada al paisatge comercial aldeà, com cada any, amb l’objectiu de sumar esforços dinamitzadors de la nostra economia local i territorial.
Es presenta en moments complicats per l’activitat comercial, industrial, agroalimentària i turística, en definitiva, tot el global del treball diari de les nostres terres, però sense negar aquesta evidencia, al mateix temps es postula com eina de noves alternatives i anima reivindicativa del potencial de la nostra terra.
Particularment el meu perfil optimista em fa buscar sempre, inclús en les pitjors situacions, la vesant del “got mig ple”. Molts economistes amb criteris molt ben argumentats en estudis d’anteriors i paregudes situacions, formulen la teoria, que els moments de crisi serveixen per replantejar la organització dels negocis i emprendre línies de creixement que esdevindran innovadores i generadores de sinergies que crearan riquesa i oportunitats.
Tal vegada d’una gran oportunitat podem parlar quan perfilem l’interès de certes grans empreses per ubicar-ne al nostre territori fortes inversions, apostes des de sempre reclamades al parlar del tan recorregut “re-equilibri” territorial i pel enyorat i desitjat desenvolupament industrial de les Terres del Ebre.
La tutela d’aquestes propostes ha de ser rigorosa en compliment del nostre tarannà particularment respectuós amb el nostre entorn, però una vegada comprovada la transparent credencial, s’ha de acompanyar amb l’esperit de les grans ocasions i deixa amb minoria la sempre inevitable presencia del interès ocult o la manca de perspectiva de futur.
Que de nou, no féssim possible que un nou tren passi per davant dels nostres ulls sense voler ni poder aprofitar el seu viatge.
Encoratjo a la regidoria de Comerç del Ajuntament de L’Aldea a continuar amb la tasca iniciada amb l’entrada al govern, la seva tenacitat es el pal de paller del nostre comerç exemple d’organització del sector econòmic aldeà, a les entitats col·laboradores per la constància en el recolzament del actes, als expositors per la seva aposta en els moments difícils don treure’m models per recercar nous mercats i als ciutadans i ciutadanes de L’Aldea perquè estos dies que vindran tinguem el punt de trobada a la Fira, amb l’esperit festiu que sempre se li ha intentat donar, amb l’ànim participatiu i la curiositat de descobrir gent emprenedora, treballadora i amb molt de senderi, que planta cara al present preparant el futur.

David Bertomeu, Regidor de Comerç de l’Ajuntament de l’Aldea: La V Fira de l’Arròs i el Comerç de l’Aldea, obrirà les seves portes el 17 d’abril en mig d’una situació econòmica realment complicada. Son temps de fer front a una situació que no ens agafa a tots per sorpresa, per sort o desgracia els comerciants , els autònoms , els agricultors, els empresaris de petites i mitjanes empreses ja en sabem i molt d’aquestes passades. De fet sembla que sempre som els que en moments així hem de tirar del carro i es clar sempre acabem fent-ho .
Lluny del desànim i del abandó, aquells que ja hem passat per crisis anteriors sabem que per moltes previsions, estadístiques i opinions d’experts que ens facin, no mes i ha un camí que es treballar i mes en aquets moments perquè si ens quedem esperant el temps que ens diuen que falta per que s’acabi , quan s’haurà acabat els nostres negocis ja no existiran.
El comerç aldeà sap que per vendre a d’oferir, i any rere any es mostra a les nostres terres i a la resta de Catalunya des de l’aparador privilegiat de la fira del arròs i el comerç. Aixecant el cap i fent front als mals moments, amb lluita i treball, els aldeans saben que no mes així es pot superar qualsevol crisi.
La pagesia, els arrossers,els productors d’oli i enguany fins i tot els Cellers de vi de les nostres terres es sumen a aquesta oferta mostrant tot el luxe de productes que surten del seu treball a la terra .
Tots junts empentant a qui calgui perquè el nostre esforç serveix-se d’exemple per superar el mal tràngol , des de la nostra fira del arròs i el comerç de l’Aldea llençarem el nostre missatge d’optimisme i ganes de tirar endavant sense esperar que ningú ens digui quan ni com.. Ja en sabem
Us esperem a la fira .Us adjuntem el programa d’actes de la Fira:

PROGRAMA FIRA DE L’ARRÒS I EL COMERÇ DE L’ALDEA 2009


DIVENDRES 17 D’ABRIL:

18.00-. Inauguració de la fira a càrrec del molt honorable conseller de Innovació,universitats i empresa de la Generalitat de Catalunya, Josep Huguet i Biosca
Recepció a les autoritats i visitants amb cantada de jotes a càrrec de Joseret i la seva rondalla .



DISSABTE 18 D’ ABRIL :

09:00.- Esmorzar popular amb carxofes, baldanes d’arròs, vi i cervesa per tothom

10:00.- Obertura de les portes de la fira .
12:00 .- Aplec de sardanes, Colla sardanista de l’Aldea i tothom que i vulgui ballar
17:30.- Plantada de gegants davant la plaça de l’ajuntament.
18:00.- Cercavila i acte de bateig de “JOSEP RAMON” Gegant de L’Aldea
19:30.- Concert de Sant Jordi a càrrec de la Banda “Verge dels Prats “ de L’Aldea a la carpa .

21:00 Tancament de portes de la fira .


DIUMENGE 19 D’ABRIL:

09:00.- Esmorzar popular amb carxofes, baldanes, vi i cervesa per tothom
10:00.- Obertura de les portes de la fira.
Durant tot el mati tindrem la tercera trobada de xapes de cava de l’Aldea.
10:00.- Trobada de puntaires a la carpa de la fira
11:00.- Exhibició eqüestre de cavalls i doma a càrrec de “FRISIAN HORSES”( J. de la Creu )
14:00.- Paella popular a la carpa de la fira
21:30.- Cloenda de la “ V FIRA DEL ARRÒS I DEL COMERÇ DE L’ALDEA”

Els dies de durada de la fira tindrem un taller gastronòmic infantil per a tots els nens que vulguin aprendre a cuinar amb l’arròs.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.