UN ALDEÀ MOLT ESPECIAL VA SER BATEJAT EL 18 D'ABRIL

dilluns, 20 d’abril del 2009

Gabinet de Premsa 20-04-2009
joventut@laldea.org

El passat dissabte 18 d’Abril Josep Ramon va ser batejat amb un acte ple de colles geganteres i dins la Fira de l’Arròs i el Comerç

L’Aldea ja disposa de Gegant, i el passat Dissabte 18 d’Abril va ser batejat dins dels actes de la Fira de l’Arròs i el Comerç de l’Aldea.L’elaboració del nostre Gegant Josep Ramon, forma part d’un projecte iniciat des de l’Ajuntament de l’Aldea,conjuntament amb l’Associació Diables d’Aldaia, i que s’integra dins del Pla Local de Joventut 2007-2011.
Dintre la cultura dels gegants, el seu bateig simbolitza la seva integració dintre la comunitat gegantera. El Dissabte 18 d’abril tenia lloc un acte solemne en el que naixia un nou element simbòlic per al nostre poble i que formarà part de la història cultural de l’Aldea. Els Padrins del nostre Gegant Josep Ramón són: Rufo i Rubí de la Colla Gegantera de Tortosa i Jaume i Ràpita de la colla gegantera de Sant Carles de la Ràpita.
A la cerimònia del Bateig també van assistir Isabel i Ferran (Gegants d’Amposta), Tolo i Mar(Gegants de Benicarló), i la Mifa de Camarles.L’Entitat aldeana Scrua va ser el testimoni de l’acte del bateig.
En breu publicarem la foto de Josep Ramon amb els seus padrins,
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.