AMPOSTA TORTOSA I L'ALDEA UNIDES

dimarts, 5 de maig del 2009

premsa@infoaldaia.info 05/05/2009

Els alcaldes d’Amposta, Tortosa i l’Aldea convoquen un acte per demanar al Govern de l’Estat millores en el servei ferroviari i l’estació.

Els alcaldes de les tres ciutats; Amposta, Tortosa i l’Aldea, que porta per nom l’estació de tren ubicada en aquest darrer municipi han convocat un acte institucional el proper dilluns 18 de maig a les 12h a l’Ajuntament de l’Aldea. L’acte té per objecte demanar al Govern de l’Estat la redacció i execució d’un Pla director que millori el servei ferroviari i l’estació de tren d’acord amb el contingut de la moció aprovada per l’Ajuntament de l’Aldea el passat 28 de febrer, i a la qual s’han adherit molts ajuntaments i Consells Comarcals del territori, així com diferents entitats i agents socioeconòmics.

Segons l’alcalde de l’Aldea, Dani Andreu, “Aquest era un acte que teníem pensat celebrar ja fa temps però la convocatòria de l’acte de Gandesa sobre l’A-68 va fer que l’ajornéssim.”. Andreu està segur que a l’acte assistiran totes aquelles entitats i institucions que han donat suport a la moció, i que serà molt important, perquè permetrà visualitzar una demanda històrica cap el Govern de l’Estat .

Per últim Dani Andreu ha afirmat que “Volem que aquest sigui un acte d’unitat i de força del territori per demanar al Govern de l’Estat allò que és just. I això vol dir tenir un servei ferroviari i una estació de primera, i no com ara”. Andreu està convençut que “tenim els arguments i la raó” ara només ens cal actuar “units per millorar la qualitat d’un servei ferroviari i una estació dignes d’un territori de primera com és el nostre”.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.